Mike stod flere timer i kø til Rema 1000 åbning: Men han skulle ikke have åbningstilbud - dette købte han i stedet

Af: Lucas Andreas

|

11/04/2024

Lokal
GenreFoto: Shutterstock.com
GenreFoto: Shutterstock.com
Åbningen bød på en god række åbningstilbud.

Mest læste i dag

Torsdag morgen blev en milepæl for Erlev Bjerge, da lokalsamfundet bød velkommen til den nyeste tilføjelse til deres handelsliv: en spritny Rema 1000 butik. B

utikken, som har taget residens i lokalerne af en tidligere Aldi, markerer discountkædens butik nummer 395 i Danmark.

Men åbningen var mere end blot en forretningsbegivenhed; den var en fejring af lokalsamfundet og et symbol på familieværdier.

Købmand Morten Juhl, der nu kan bryste sig af titlen som Rema 1000 købmand i Erlev Bjerge, stod klar til at byde kunderne velkommen med åbne arme og gratis indkøbsnet.

Det skriver JydskeVestkysten.

Flytningen til Erlev Bjerge betyder ikke kun, at Morten kommer tættere på sin familie i hverdagen, men også at han bringer en del af sin familietradition med sig ind i forretningen.

Han bor kun to kilometer fra butikken, hvilket giver ham mulighed for nemt at kombinere arbejdsliv og familieliv.

Mike Nielsen, en lokal beboer, var det første ansigt i køen denne morgen. Hans tilstedeværelse to timer før åbningstid vidner om det lokale fællesskabs entusiasme for den nye butik.

Men det var ikke for de gode åbningstilbud, som blandt andet gjaldt på toiletpapir, at Mike stod i køen.

Mike havde nemlig valgt en række hverdagsvarer, blandt andet energidrik, vatpinde og shampoo som sit første køb.

Han understregede sin motivation med en enkel, men kraftfuld erklæring: "Jeg synes bare, at det er spændende at der åbner en ny butik."

Samtidig er åbningen et bevis på den solidaritet, der eksisterer mellem Rema 1000 købmændene.

Kolleger fra hele Sydjylland og Fyn var mødt op for at vise deres støtte, et testament til det stærke sammenhold der kendetegner kæden. Morten, der tidligere har drevet en Rema 1000 i Rødekro, bringer en rig erfaring med sig til Erlev Bjerge, klar til at tackle udfordringerne og mulighederne i sit nye virke.

Morten Juhl understreger, at det har været hårdt arbejde at forberede åbningen, men insisterer på, at "det har været alle udfordringerne værd." Med en ny butik i hjertet af Erlev Bjerge, ser fremtiden lys ud for både Morten Juhl og det lokalsamfund, hans butik nu er en del af.

Anbefalet til dig