Nye parkeringsregler træder i kraft ved Rema 1000: Så længe må du nu holde der

Af: Lucas Andreas

|

04/06/2024

Lokal
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Regionschef i Rema 1000 erkender, at det ikke var, hvad de havde håbet på.

Lige nu læser andre også

Som bilist skal man konstant holde sig opdateret.

Det gælder naturligvis, når man befinder sig på vejene, men det gælder i den grad også, når det kommer til at holde sig opdateret omkring nye regler ved parkering.

Den nyligt åbnede Rema 1000 i Grønnegården i Rudkøbing er allerede et eftertragtet sted for indkøb, men parkeringspladsen har været en kilde til hovedbrud for både butik og kunder.

Efter mandagens møde i klima-, trafik- og teknikudvalget er der nu blevet indført nye regler for parkeringen. De to rækker med 25 pladser tættest på butikken vil fremover have en tidsbegrænsning på én time. Den næste række med 16 pladser får en tidsbegrænsning på fire timer, mens den sidste række med 21 pladser, som ligger længst væk, vil forblive uden tidsbegrænsning.

Det skriver Fyns Amts Avis.

Rema 1000’s regionschef, Lars Dybdal, udtrykker sin skuffelse over, at den sidste række parkeringspladser forbliver uden tidsbegrænsning. "Vi er glade for, at de ændrer på forholdene, men jeg synes, det er ærgerligt, at der bliver fri parkering på hele den sidste række. Det var ikke lige det, vi havde håbet på," siger han.

Lars Dybdal har planer om at diskutere den nye model med kædens ejendomsdirektør, før de beslutter, hvordan de vil håndtere situationen fremover.

René Larsen (S), formand for klima-, trafik- og teknikudvalget, forklarer, at den nye parkeringsmodel er en afvejning mellem forskellige interesser i området. Udover Rema 1000 skal løsningen også tilgodese Bio Langeland og de lokale beboere. "Vi er nødt til også at imødekomme beboerne, og vi kan jo ikke sige, at folk ikke må parkere i de smalle gader i bymidten, og så ikke efterlade andre muligheder for parkering," siger Larsen.

Anbefalet til dig