Afslører: Sådan laver du McDonald's ikoniske Big Mac Sauce

01/09/2023

Thea M. Andersen

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nu kan du endelig lave den perfekte Big Mac hjemme i dit eget køkken.

Mest læste i dag

En tidligere McDonald's kok har afsløret, hvordan Big Mac-fans kan genskabe den ikoniske sauce i deres eget køkken.

Mike Haracz, der arbejdede som corporate kok hos McDonald's indtil 2019, har delt insiderhemmeligheder på sin TikTok-profil, inklusive ingredienserne, der er nødvendige for at lave din egen Big Mac-sauce, skriver Mirror.

I en af hans fastgjorte videoer siger han: "Kok Mike her, tidligere corporate kok for McDonald's, og jeg vil give dig min opskrift på, hvordan du laver Big Mac-sauce derhjemme."

Han kommer først 225 ml mayonnaise, en 60 ml sød syltet agurkerelish, to spiseskeer Düsseldorf sennep og en teskefuld hvidvinseddike i en skål.

Herefter tilføjer han en teskefuld paprika, en teskefuld løgpulver, en teskefuld granuleret hvidløg og 1/8 teskefuld hvid peber.

"Det eneste, du skal gøre, er at blande det hele sammen. Som du kan se, er der ingen ketchup i denne opskrift. Den farve, du får fra Big Mac-sauce, kommer kun fra paprika. Du skal lade det stå i en halv time, før du prøver det. Dette er så tæt, som du kommer," siger han.

"McDonald's skal sælge Big Mac sauce på flasker. Den er så god!" lød fra fra en bruger i kommentarfeltet til videoen, mens en anden skrev:

"Jeg lavede dette i aftes, og det var utroligt. Det gjorde helt sikkert burgeraften ekstra speciel.

Anbefalet til dig