Deler smart trick: Sådan får du friske og varme pomfritter på McDonald's hver gang

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Er du træt af at få slatne og halvkolde pommes frites på McDonald's, så prøv at bruge dette trick næste gang, du besøger 'Den Gyldne Måge'.

Mest læste i dag

En fan af McDonald's har delt et trick, som han påstår sikrer 'varme og friske' pomfritter hver gang du besøger 'Den Gyldne Måge'. Fastfood-entusiasten delte en video på det sociale medie TikTok, hvori han delte sit trick, men det har skabt lidt af en debat, da ikke alle er enige i hans metode.

TikTok-siden @healthyjunkfood deler tricks og anmeldelser. Blandt andet har de delt et godt tip til kunder, der bruger McDonald's drive-through, når de henter mad på fastfood-restauranten.

Manden bag TikTok-siden påstod, at tricket ikke kun sikrer, at pomfritterne serveres 'varme og friske', men kan endda give dem en ekstra forstærkning af smagen med mere salt.

Manden bag @healthyjunkfood forklarede, at nøglen er at bede om usaltede pomfritter. Det kan virke forvirrende, hvis du ønsker varme og saltede pomfritter, men han forklarede metoden bag sin idé.

"Næste gang du bruger drive-through, så bed om pomfritter uden salt," sagde han i sin video.

"Vi ved alle, at de laver dem friske og varme på denne måde. Men det nye trick er, når du kører op til vinduet og beder du høfligt om et mellemstort bæger og saltposer."

Ifølge manden vil du på den måde få nytilberedte, varme pomfritter. Næste skridt er, at du selv tilføjer salt til dine pomfritter.

"Hæld et par saltposer i bægeret, hæld dine pomfritter i og ryst dem," forklarede han.

"Med den resterende olie vil saltet klæbe sig godt til pomfritterne, hvilket giver dig varme, friske saltede pomfritter."

Som prikken over i'et vil bægeret med pomfritter passe perfekt i bilens kopholder til en snack på farten.

"Du kan også placere pomfritterne i bilens kopholder. Hvor bekvemt," lød det fra ham i den virale video.

I kommentarsporet til hans video, var der dog delte meninger. Mens nogle var vilde med tricket, syntes andre, det var unødvendigt.

En McDonald's-medarbejder kommenterede blandt andet på den virale video, for at hævde, at pomfritterne altid er friske.

"Jeg arbejder hos McDonald's. De er normalt altid friske. Jeg arbejder både morgen og aften," skrev  vedkommende.

"Du kan også bare bede om, at pomfritterne bliver tilberedt efter bestilling. De laver dem, når du bestiller," skrev en anden.

Anbefalet til dig