Ja, du læste rigtigt. Du kan faktisk lave røræg i en airfryer. Det kræver dg, at du bruger den rette fremgangsmåde, hvis du vil lave dine røræg på denne måde.
Hvis du ikke bruger den rette fremgangsmåde, vil du hurtigt ende med et resultat, der ikke er værd at spise. Heldigvis er det ikke vanskeligt, og der er heller ikke behov for at købe stort ind til det, da du kun skal bruge ganske få ting.
Ingredienser:
2 æg
2 spiseskefulde mælk
Salt og peber efter smag
Frisk purløg til servering
Fremgangsmåde
Slå æggene ud i en mellemstor skål.
Pisk æggene sammen med mælken og tilsæt en knivspids salt og peber.
Hæld blandingen i en varmebestandig skål.
Sæt skålen i airfryeren og tilbered ved 180°C i 3 minutter.
Tag skålen ud, rør i æggene, og sæt den tilbage i airfryeren. Tilbered i yderligere 3 minutter.
Server straks med brød og drys med friskhakket purløg.
Som du kan se herover, så er det nemt at lave røræg i din airfryer. Det kræver kun ganske få trin, inden du kan nyde lækre og varme æg. Som angivet herover, så kan du med fordel vælge at servere dine røræg med brød, men det er naturligvis ikke et krav.
Det er meget forskelligt fra person til person, hvad de foretrækker, når det kommer til røræg. Derfor er det naturligvis også vigtigt at nævne, at det måske ikke er alle, der bryder sig om smagen og konsistensen af æggene, hvis de bliver lavet i en airfryer.
Er du en af mange danskere, der har en airfryer i hjemmet, skal der dog ikke være nogen tvivl om, at det er værd at give det et skud. Det kan være, at du finder ud af, at det bliver din foretrukne måde at lave røræg på. Det er i hvert fald et hit blandt mange.