Pizza er en favorit i de fleste hjem og er et hit hos både store og små.
Der er et utal af muligheder, når det kommer til sammensætning af fyldet og det er kun fantasien der sætter grænser.
Pizza er ikke kun godt til aftensmad - det smager også fantastisk til frokost eller som en snack på farten. Derfor er der også kommet varianter som pizza-snegle og pizza-horn til i tidens løb.
Netop disse er geniale at have med på madpakken eller på farten.
Dette er et genialt pizza-trick, som alle pizza-elskere bør kende til.
Her deles nemlig en opskrift på, hvordan du laver små fine "pizza-terninger", som kan bruges til forret, snacks, i madpakken eller andet.
Alt du skal bruge er pizza-dej (du vælger selv om det skal være hjemmelavet eller færdigkøbt), isterningebakker og det fyld som du allerbedst kan lide.
Et eksempel på fyld kunne være:
Små kugler med frisk mozzarella
Skinke
Frisk basilikum
Cherry tomater
Sådan gør du:
1. Drys mel over isterningeformen (det bedste resultat får du, hvis du bruger en bakke til lidt større isterninger).
2. Skær pizzadejen ud i to dele. Den ene del lægger du over isterningebakken og så trykker du forsigtigt dejen ned i bunden med din finger.
Foto: Youtube / Scrumdiddlyumptious
3. Placer en kugle med frisk mozzarella i hver terning. Det samme gør du med skinke, basilikum og udskårede cherry tomater.
4. Tag den anden del af pizzadejen og læg den over isterningebakken, med de fyldte terninger. Rul herefter dejen "fast" med så kagerulle, så de to dele bliver sat sammen. Brug herefter en kniv til at skære det overskydende dej af. Sæt bakken på køl i to timer.
Foto: Youtube / Scrumdiddlyumptious
Foto: Youtube / Scrumdiddlyumptious
5. Tænd oven på 180 grader. Herefter placerer du isterningebakken "på hovedet" på et skærebræt. For at få dejen ud skal du forsigtigt dreje formen i forskellige retninger og "lirke" dejen ud.
6. Brug til sidst en kniv til at skære terninger fra hinanden og læg de adskilte pizza-terninger på en bageplade med bagepapir eller en pizzasten og bag dem i ovnen.
Terningerne er færdige, når de er bagt gylne og fyldet er smeltet sammen inden i.
Herefter er det blot at nyde pizza-terninger.