Genialt: Sådan slipper du nemt og billigt for fluer i skraldespanden

Af: Thea Andersen

|

18/08/2023

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Med dette geniale trick slipper du nemt og billigt for fluer i skraldespanden.

Lige nu læser andre også

Skraldespande er det lækreste i verden, men der findes måder at forsøge at undgå, at de bliver alt for ulækre. Et problem, som mange mennesker gerne vil undgå, er at have en skraldespand fuld af fluer og andre insekter, hvilket kan være et stort problem, især når vejret bliver varmere.

Hvis dette er et problem, du har stået over for på det seneste, har en kvinde måske løsningen til dig.

En TikTok-bruger, der går under navnet @sisterpledgecleans, er gået viralt på det populære medie efter at have delt en genial løsning, som er blevet en "ubevidst standardpraksis" i hendes hverdag, skriver Mirror.

Og alt, hvad du behøver for at prøve det selv, er noget så almindeligt som bordssalt, som kan købes for næsten ingen penge i alle supermarkeder.

I en video kan man se, at hun vasker to små skraldespande med sæbe og skyller dem efter. Herefter - når de er rene - tilsætter hun en god mængde bordssalt i bunden, inden hun bruger dem.

"Her er et fantastisk tip til at stoppe fluer i dine skraldespande. Drys en generøs mængde bordssalt i bunden af rene spande. Saltet absorberer eventuel lækket væske, og fluer og maddiker dør, når de spiser det."

Videoen er sidenhen gået viral og har fået knap fem millioner visninger. Over 1.500 brugere har også kommenteret videoen og blandt andet takket hende for at dele tippet.

"Åh tak!! Vores sorte spand er fuld af fluer, men vores kompost/madspand er ikke. Det giver ingen mening," skriver en bruger.

"Jeg rengjorde bogstaveligt talt mine spande i går, hvorfor så jeg ikke dette før?!," lyder det fra en anden, mens en tredje foreslår: "Tilsæt bagepulver, så lugter det ikke."

"Mine spande bliver tømt i morgen. Jeg prøver helt sikkert dette!," skrev en fjerde, mens andre mente, at det var en "gamechanger", og at kvinden var en "geni".

For flere rengøringstips kan du også følge Sister Pledge Cleans på Instagram @sisterpledgecleans.

Anbefalet til dig