Hun laver kartoffel-tricket, som alle opvaskemaskine-ejere bør kende: Kan spare dig en masse tid

Af: Thea Andersen

|

07/12/2023

Mad
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kartoffel-tricket kan spare dig en masse tid.

Mest læste i dag

Janelle er kvinden bag Instagram-profilen @thedailynelly. En profil, der er fyldt med praktiske hverdagstips og tricks, ifølge DinSide.

I en af hendes seneste videoer afslørede Janelle et usædvanligt "kartoffel-trick", inspireret af sin bedstemor - om det er galt eller genialt, må du selv vurdere.

I videoen placerer hun utallige kartofler i opvaskemaskinen og hævder, at dette er den bedste og hurtigste måde at vaske dem på.

"Det sparer dig for en masse tid," hævder Janelle i videoen, mens hun fylder opvaskemaskinen med kartofler og tænder for den. Efter blot fire minutter er alle kartoflerne rene. Dette trick kan altså være en tidsbesparende løsning i en travl juleperiode.

Trods dette er det ikke alle hendes 160.000 følgere, der er lige overbeviste.

Mange udtrykker afsky ved tanken om kartofler, der bliver vasket i en opvaskemaskine, påpeger bekymringer om sæberester og madrester.

"Så ulækkert!" og "Derfor spiser jeg aldrig hjemme hos andre" er blot nogle af reaktionerne.

Reaktionerne har dog ikke stoppet Janelle med at dele daglige tips og tricks på sin Instagram-konto.

Senest har hun lagt endnu en kontroversiel video op, hvor hun demonstrerer en opskrift på slik lavet af en blanding af morgenmadsprodukter, smør, hvidløg og M&Ms, alt sammen blandet sammen i en kæmpe plastikboks.

Anbefalet til dig