Hurtige og nemme frokostidéer til fedttab: Personlig træner deler Lidl-måltider

25/08/2023

Thea M. Andersen

Mad
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Her får du tre hurtige og nemme frokostidéer, der alle kan købes i Lidl og indeholder under 500 kalorier.

Mest læste i dag

I en verden, hvor sundhed og træning er i fokus som aldrig før, har en personlig træner delt tre hurtige og nemme frokostidéer fra Lidl, der er perfekte til fedttab. TikTok-brugeren @leanwithlaurenx deler mad- og træningsindhold på sin side til næsten 50.000 følgere, skriver The Sun.

For nylig har hun lagt en video op, hvor hun deler tre af sine foretrukne frokostmåltider fra Lidl.

Lauren beskrev sin video: "Hurtige og nemme frokostidéer til fedttab! Lidl-udgave."

"Disse måltider indeholder alle under 500 kalorier og har over 30 g protein, hvilket gør dem ideelle til at hjælpe dig med at holde dig i et kalorieunderskud og tabe vægt, og så smager de fantastisk!"

Det første måltid, hun anbefalede, var laks og mør stilkbroccoli, da hun sagde, at det er "bogstaveligt talt så nemt." Lauren påpegede, at laksen allerede er kogt, og alt hvad du behøver at gøre, er at komme dem i en luftfriture for at gøre dem lidt sprøde.

Og så kan du bare tilføje dine broccoli.

Til det næste måltid sagde hun: "Og piger, Lidl er bedre end Tesco, når det gælder salat. Disse kommer faktisk med en dressing og det hele."

Du kan også tilføje Lidls forkogte kyllingeskiver, og det vil stadig være under 500 kalorier, og du får over 30 g protein, hvilket er "perfekt til fedttab".

"Hvis du er bekymret for den forarbejdede kylling, kan du lave din egen, men jeg prøver bare at gøre dit liv lettere," tilføjede hun.

Den sidste hurtige og nemme frokostidé, som Lauren anbefalede, var at lave en din egen pita-pizza.

"Dette er bogstaveligt talt så nemt," sagde hun og forklarede:

"Dette er min klients yndlingsmåltid fra min app. Det eneste, du skal gøre, er at tage nogle skiver skinke, smide lidt ost på og putte det i airfryeren."

Afslutningsvis sagde Lauren: "Disse tre måltider er perfekte til fedttab. Hvis du har svært ved at holde dig i et kalorieunderskud, så følg mig, og jeg vil blive ved med at vise dig, hvordan du kan tabe dig ved at spise fantastisk mad."

Anbefalet til dig