Hvis du er vild med kaffemousse, så har du her en opskrift, som du aldrig vil smide væk, når du først har testet den.
I dag præsenterer vi dig for, hvordan du laver disse lækre desserter på mindre end 5 minutter. Opskriften er ideel at ty til, hvis du mangler tid, men gerne vil prøve noget andet, end det du plejer.
Du behøver kun få ingredienser for at kunne lykkes med denne meget simple opskrift, skriver Culinairespecialisten.
Ingredienser
4 skeer Nescafé kaffe 35g
120 g sukker
140 ml koldt vand
400 ml flødeskum
80 ml kondenseret mælk
3 småkager
Chokolade til pynt
Sådan gør du
Først og fremmest skal du finde en stor kande frem og komme Nescafé-kaffen i den.
Derefter skal sukkeret og det meget kolde vand tilføjes. Så er det tid til at blande det godt i hånden med et piskeris, indtil sukkeret er helt opløst. Tag så elpiskeren og pisk blandingen til den øges i volumen, ændrer konsistens og bliver glat.
Når det er gjort, er det tid til at finde endnu en skål frem; og deri skal fløden piskes til den bliver blød og skummende. Bland så indholdet af de to skåle, og kom det hele i en sprøjtepose.
Nu mangler du kun de små detaljer.
Fyld blandingen op i dit glas, hvor det hele skal anrettes. Når du har fyldt dit glas halvt op kan du tilføje lidt smuldrede småkager og derefter dække det til med endnu et lag af kaffeblandingen.
Til sidst tilsættes chokoladestykker eller smuldret chokolade som dekoration. Uden bagning at blive bagt eller sat i køleskabet er din kaffedessert klar til at nydes.
Se hvordan du skal gøre herunder.