Agurker er en almindelig ingrediens i alt fra salater til sandwich, men de kan hurtigt blive slatne og bløde, hvis de ikke opbevares korrekt. Derfor er der mange, der ender med at blive nødt til at smide deres agurker ud, inden de er blevet spist.
Men nu har en kok delt et smart trick til opbevaring af grøntsager, der kan hjælpe med at holde både agurker, men også andre frugter og grøntsager sprøde og friske i længere tid.
Kokken Kathleen Ashmore, der er kendt som @katcancook på det sociale medie TikTok, har ifølge Express delt et nemt og effektivt tip, der lover at holde agurker friske i op til 10 dage.
"Disse agurker er 10 dage gamle. Jeg vil vise dig, hvordan du opbevarer agurker, så de forbliver friske og sprøde og ikke bliver bløde efter tre dage," siger hun i sin video, hvor hun også viser nogle sunde og lækre agurker.
Først forklarer Kat, at du skal fjerne emballagen, som agurkerne kommer i fra butikken. Hendes agurker er pakket i en kasse, men de er ofte indpakket i plastik - uanset hvad, så skal emballagen væk.
"Den måde, hvorpå produkter bliver transporteret, er ofte ikke den måde, de bør opbevares på," siger hun.
Kat fortsætter med at forklare, at produkter har to fjender: ilt og vand. Mens hun tørrer agurkerne med et stykke køkkenrulle, forklarer hun nærmere om sit trick.
"For lidt eller for meget af enten ilt eller vand får dem til at blive dårlige. Agurker er fyldt med vand, så vi ønsker at opsuge fugten," siger hun.
Hun demonstrerer sin metode til at forlænge holdbarheden af agurker, men også andre grøntsager.
"Det første, jeg gør, er at tage en silikonepose. Du kan også bruge en lynlåspose, hvis det er det, du har. Vi laver en lille køkkenrulle-sovepose, lægger de skyllede og tørrede agurker i posen, lukker den og lægger den i køleskabet," siger hun.
"Køkkenrullen hjælper med at opsuge overskydende fugt og holder dine agurker friske."
Der er naturligvis mange, der har takket kokken for at dele sit gode tip. Der er også andre, der har valgt at tilføje lidt mere humoristiske kommentarer til videoen.
"Problemet er, at jeg aldrig åbner den pose igen, efter jeg har gjort dette," har en bruger skrevet i sin kommentar.
"Jeg køber dem kun for at lave mug-eksperimenter i grøntsagsskuffen," lød det fra en anden, mens en tredje skrev: "Jeg har fundet ud af, at bagepapir fungerer endnu bedre end køkkenrulle. Jeg ved ikke hvorfor, men prøv det."