McDonalds afslører: Derfor smager Coca-Cola bedre på McDonalds

Af: Lucas Andreas

|

23/01/2024

Mad
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der har længe været en myte om, at Coca-Cola smager bedre på McDonalds. Nu afslører kæden selv, hvorfor den smager bedre.

Lige nu læser andre også

McDonald's, verdensberømt for sine ikoniske cheeseburgers og saftige pommes frites, har længe haft ry for at levere en Coca-Cola, der smager usædvanligt godt. Bag denne gastronomiske myte om den forbedrede smag gemmer sig hemmeligheder fra McDonald's procedurer, der ifølge mange skaber den ultimative Coca-Cola-oplevelse.

Nu løfter McDonalds ifølge People.com sløret for, hvad der gør den afgørende forskel.

Der er flere grunde til, at Coca-Cola smager bedre, når den bestilles hos McDonald's.

Ifølge Fastfood kæden følger McDonalds de retningslinjer, der er fastsat af Coca-Cola for at sikre, at drikken smager så høj kvalitet som muligt, når gæster bestiller den på McDonald's-locations.

Ifølge kæden rengør McDonald's deres sodavandsanlæg med filtreret vand, hvilket hjælper med at sikre, at kun den højeste kvalitet af sodavandsdrikken serveres gennem dispensere.

Det filtrerede vand og den anvendte Coca-Cola-sirup køles forud for dispensering, og derudover tilføjer McDonald's ekstra sirup til når is tilsættes, så det tillader isen at smelt og stadig beholde det perfekte forhold mellem sirup og iskoldt vand.

Disse kolde temperaturer hjælper med at opretholde høje niveauer af kuldioxid, hvilket ifølge AllRecipes hjælper sodavandet med at forblive kulsyreholdigt i længere tid. En anden grund til, at McDonald's Coca-Cola smager så lækkert, er fordi kæden får siruppen leveret i rustfrie ståltanke, rapporterede The New York Times tidligere. De specielle tanke tillader, at siruppen forbliver frisk.

Derudover hjælper de ståltanke også med at beskytte siruppen mod faktorer, der kunne påvirke smagen, herunder temperatur og luft, tilføjer AllRecipes.

Andre restauranter får deres Coca-Cola leveret i plastikposer, ifølge Times-rapporten, en metode, der ifølge AllRecipes ikke beskytter sirups-smagen lige så effektivt.

McDonald's var i stand til at opnå denne fordel ved at bruge rustfrie tanke på grund af et særligt forhold mellem Ray Kroc, manden bag McDonald's, og Coca-Cola, der blev etableret i 1955, ifølge Times.

McDonald's bemærker også, at en anden grund til, at deres Coca-Cola-produkter smager så godt, er på grund af de sugerør, de bruger.

"Det er lidt bredere end et typisk sugerør, så al Coca-Cola-smag kan ramme dine smagsløg," udtaler kæden.

Anbefalet til dig