McDonald's-medarbejder indrømmer: Ignorerer kunder, der har denne irriterende vane

08/09/2023

Thea M. Andersen

Mad
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
McDonald's-medarbejder har indrømmet, at kunder bliver ignoreret i Drive-Thru, hvis de gør dette.

Mest læste i dag

McDonald's er kendt for sin bekvemmelighed, især når det kommer til deres drive-thru-tjeneste.

Uanset om du er på en lang biltur og skal have et hurtigt måltid, eller du bare vil have en nem snack, gør drive-thru-linjen livet meget lettere. Men har du nogensinde siddet i bilen og spekuleret på, om medarbejderne ved, at du venter for at afgive din bestilling?

En McDonald's-medarbejder har nu afsløret, at hun vil ignorere kunder, der har en irriterende vane, når de dukker op i drive-thru'en. I en TikTok-video opfordrede hun folk til ikke at gøre det, når de bestiller deres mad.

Den australske fastfood-medarbejder, der går under navnet @maccasworkeraddict på det sociale medie, indrømmede, at hun med vilje vil lade folk vente, hvis de er utålmodige og begynder at "skrige hallo", så snart de ankommer til drive-thru'en, skriver Mirror.

Hendes udtalelser har dog ført til beskyldninger om, at hun er "uhøflig" og "selvoptaget," men nogle af hendes kolleger på McDonald's er enige med hende.

I en TikTok-video med overskriften "Du kan ikke bare ignorere bilen i drive-thru'en, fordi de råber 'Hallo', så snart de er der," lavede den unge medarbejder narrerier og smed 'L'-tegn med fingrene, hvilket indikerer, at hun mener det modsatte.

En bruger skrev i en kommentar, at de kun siger 'hallo', hvis de har ventet i lang tid, og medarbejderen svarede: "Det er tilladt. Hvis du har ventet længe, kan du godt sige noget."

Men andre har været hurtige til at kritisere hendes opførsel.

"Hvad med bare at sige, 'Et øjeblik, så er jeg der'? Jeg siger 'hallo', fordi jeg ikke ved, om de ved, at jeg er der," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Din dårlige kundeservice er grunden til, at du bliver der for evigt."

Dog er andre McDonald's-medarbejdere enige med hende og deler deres egne erfaringer, som en tilføjede: "Når de ruller ned og råber 'hallo', så snart de kommer der, og du spørger dem, hvad de vil have, og de siger 'ja, kammerat, jeg er stadig i tvivl'."

Anbefalet til dig