Mød Anya, Skinz, Mika og Tobias til Arla Food Fest

For sjette år i træk inviterer Arla børn og barnlige sjæle til Arla Food Fest. Madfestivalen fejrer de gode madvaner med sjove oplevelser og underholdning. For første gang afholdes Arla Food Fest også i Aarhus. Du kan deltage i Aarhus fra 7.-9. september. Programmet byder på alt fra blodige madshows og leg med kokasser til koncerter med bl.a. Anya, Skinz, Mika og Tobias.

Mest læste i dag

Er du træt af, at dit barn kun vil spise de samme fem retter til aftensmad? Så kan det være en god idé at tage en tur til Arla Food Fest i starten af september. Her bliver smagsløgene nemlig udfordret, når børn prøver kræfter med sjove og lærerige madaktiviteter.

Til madfestivalen vil der være rig mulighed for at prøve en masse aktiviteter, der giver anledning til både sjov og læring på samme tid. Den Blå Planet kommer blandt andet og endevender en blæksprutte og deler smagsprøver af havets ”hjernemad” ud, og hvis man har mod på det, kan man se Vicky Knudsen og Morten DD gå på opdagelse i kokassers livlige miljø. Der er også mulighed for at se en jæger slagte frisk råvildt, mens han fortæller om, hvor kødet i køledisken stammer fra. 

Mad, musik og udfordringer samlet ét sted 

Det er sjette år i træk, at Arla inviterer til Arla Food Fest. Men hvor den populære madfestival tidligere kun har været afholdt i København, er den i år også at finde i Aarhus. Den 7.-9. september løber madfestivalen af stablen på Tangkrogen i Aarhus.

”I Arla vil vi gerne inspirere børn og unge til sunde og gode madvaner. Arla Food Fest er en helt oplagt anledning, hvor vi møder børn og unge i øjenhøjde og sammen oplever, hvordan sund og nærende mad også kan være fyldt med sjov,” siger Anja Søholm, der er eventchef i Arla og har det overordnede ansvar for Arla Food Fest, og fortsætter: 

”I år er også helt særlig. For i år har vi fået mulighed for at holde hele to madfestivaler – og det betyder, at vi kan inspirere endnu flere familier, end vi plejer. Vi glæder os helt vildt, og vi håber at se en masse børn og unge, der har mod på at lære mere om mad og madlavning. Og som selvfølgelig er klar til at have en fest med os.” 

Foruden en masse aktiviteter med mad i centrum byder Arla Food Fest også på et musikprogram, som garanterer høj sommerstemning. Den populære duo Mika og Tobias spiller selvklart hittet ”Ikke mere mælk”, og Albert Dyrlund, Skinz, Anya og Shaka Loveless kigger alle forbi og giver et show.

Om Arla Food Fest 

Arla Food Fest er en madfestival, der gennem oplevelser og overraskelser skal vække børn og unges nysgerrighed på mad. I år afholdes madfestivalen på Islands Brygge i København den 1. og 2. september samt den 7.-9. september på Tangkrogen i Aarhus. Festivalpladsen åbner  kl. 13 om fredagen i Aarhus. 

Arla Food Fest arrangeres i samarbejde med Arla Fonden, Muskelsvindfonden og Claus Meyers fond Melting Pot, der afholder Madmodsløbet i København. Indtægten fra billetsalget går til Arla Fondens arbejde med at etablere flere MADlejre, så 6.-7. klasser kan komme på lejrskole og lære at lave mad.

For at deltage i Arla Food Fest i Aarhus, skal du købe billet til Food Festival her.

Anbefalet til dig