Der er nogle spørgsmål i livet, der synes at forblive uafklarede, indtil nogen endelig kaster lys over dem. Et af disse mysterier har længe været, hvilken side af Wasa-knækbrødet man bør smøre. Er det den flade side eller den med hullerne?
Nå, frygt ej, for Wasa har endelig besluttet at dele hemmeligheden bag, hvordan man nyder dette sprøde brød bedst.
Det skriver Sosialnytt.
Nogle mennesker har måske jævnligt stået over for dette dilemma: Skal man sprede smør eller pålæg på den hullede side af knækbrødet, eller skal man vende det om, så den flade side er opad? Der synes at være delte meninger om dette spørgsmål, men nu er der en officiel udmelding fra Wasa.
Ifølge Kim Hang Cao, produktchef hos Wasa Norge, har knækbrødet faktisk to sider – en hverdagsside og en weekendside.
"Hos Wasa siger man, at knækbrødet har en hverdagsside og en weekendside. I hverdagene kan det være godt at lægge et tyndt lag på den flade side. Når weekenden kommer, og du vil forkæle dig selv lidt mere, kan du dog sprede det tykkere og lade den hule side vende opad," forklarer Kim Hang Cao til Kiwi.
Er du en af dem, der har spist det "forkert"?
Det viser sig, at spørgsmålet om, hvordan man skal spise et bestemt produkt, kan være kilde til heftige diskussioner og meningsudvekslinger. Dette er ikke første gang, at et sådant emne har skabt opmærksomhed.
For nogle år siden var der for eksempel en livlig debat om Jaffa Cakes, de populære chokoladeovertrukne kiks med appelsinfyld.
Mange har undret sig over, om Jaffa Cakes skal betragtes som kiks eller kager. Men en anden overraskende debat har raset om, hvilken side af Jaffa Cakes der skal være opad og hvilken der skal være nedad. Svaret på dette spørgsmål blev afsløret af en mand ved navn David, der delte en samtale med producenten af Jaffa Cakes i Facebook-gruppen "Tips og ideer til familielåse".
David påstod, at han havde rådført sig med producenten af de elskede kager og delte en skærmbilledet af dialogen.
Ifølge producenten skal Jaffa Cakes nydes med chokoladesiden nedad.