Traditionelt bruger man en gryde med kogende vand, og der findes et utal af gadgets, der kan hjælpe med at opnå det ideelle æg med en fast hvide og en blød, flydende blomme.
Men en TikTok-bruger har afsløret, at den bedste metode er at bruge en airfryer. Resultatet var et perfekt æg med en fast hvide og en flydende blomme - præcis som mange foretrækker det. Hun beskrev dem som 'utrolige'.
Brugeren, der blot går under navnet @air.fryer.uk på det sociale medie TikTok, delte sin metode med sine følgere. Og faktisk var den meget enkel, skriver det britiske medie The Mirror.
I videoen, der er gået viralt, sagde hun: "Lad os lave pocherede æg i airfryeren. Og lad mig fortælle dig, de er helt utrolige... Se bare på den blomme."
Hvad du skal bruge:
To varmebestandige ramekiner (ovnfaste skåle), der kan tåle varmen i en airfryer.
Madolie eller spray til at smøre ramekinerne.
Fremgangsmåde:
Smør ramekinerne: Brug olie eller spray til at smøre dem godt, så æggene ikke hænger fast.
Fyld ramekinerne med vand: Fyld skålene lidt over halvvejs med kogende vand direkte fra kedlen.
Knæk æggene: Knæk æggene forsigtigt ned i de vandfyldte ramekiner. Det er vigtigt, at du undgår at ødelægge blommen.
Placér i airfryeren: Sæt ramekinerne i airfryerens kurv.
Indstil airfryeren: Sæt temperaturen til 200 °C og tiden til seks minutter.
Efter seks minutter åbnede hun kurven og afslørede æg, der lignede små skyer i vandet. Efter at have hældt vandet fra og kørt en kniv rundt langs kanten af ramekinen, løftede hun de perfekt pocherede æg ud.
Metoden er ikke blot nem, men giver også imponerende resultater hver gang. Derfor er det helt afgjort også en metode, som du selv bør prøve kræfter med derhjemme.