Sunset Boulevard indgår samarbejde om helt ny planteburger

Af: Mie M.B

|

05/03/2024

Mad
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En helt ny tilberedningsmetode er grundstenen bag den nye planteburger

Lige nu læser andre også

Sunset Boulevard introducerer nu en nyhed på det danske fastfoodmarked med lanceringen af The Nordic Tempeh, en tempeh-burger skabt i samarbejde med den sjællandske fødevareproducent Contempehrary. Denne innovative burger bliver tilgængelig i alle kædens 46 restauranter landet over fra onsdag, hvilket markerer et skridt mod en mere divers og plantebaseret menu. Det skriver Food Supply.

Den plantebaserede burger består af en bøf lavet af fermenterede, økologiske, danske råvarer, herunder hestebønner, havregryn og løg. Dette udtryk for gammeldags fermenteringsteknik kombineret med lokale ingredienser repræsenterer Sunset Boulevards ambition om at tilbyde deres kunder spændende nye smagsoplevelser, samtidig med at de imødekommer den stigende interesse for bæredygtige og proteinrige plantebaserede alternativer.

Cathrine Florian Bang, kommerciel direktør hos Sunset Boulevard, fremhæver, hvordan denne burger bryder med den konventionelle opfattelse af fastfood ved at tilbyde noget, der er både velsmagende og innovativt: "Burgeren rammer det hele. Bøffen bygger på gamle fermenteringstraditioner og dansk innovation og kan virkelig noget på smag, konsistens og proteinindhold."

Contempehrary, grundlagt i 2019 af Sabine og Tobias Harboe, er kendt for deres condiments, der bl.a. omfatter en bønnesauce og en bønnepaste, som tilbyder et væld af smagsnuancer til den moderne forbruger. Med lanceringen af The Nordic Tempeh håber parret at udbrede kendskabet til tempeh som et velsmagende og ernæringsrigt alternativ til kød.

Sabine Harboe udtrykker entusiasme over samarbejdet med Sunset Boulevard: "Der er stigende efterspørgsel på gode, plantebaserede alternativer i Danmark, og her er tempeh et fantastisk godt bud."

Anbefalet til dig