Under navnet Andy Cooks afslørede den New Zealand-baserede kok sine bedste tips til at lave silkeblød kartoffelmos hver gang.
"Sådan laver jeg silkeblød kartoffelmos hver gang," begyndte Andy Cook i sin TikTok-video ifølge det britiske medie Express.
"Skræl ikke kartoflerne," lød det fra Andy, der I stedet anbefalede at skære en rille rundt om midten af kartoflen.
De ridsede kartofler skal derefter op i en gryde i koldt vand - ikke varmt. Derudover skal der tilsættes salt til gryden, før du tænder for varmen.
"Når kartoflerne er møre nok til, at en gaffel kan stikkes igennem, drænes de, og lad dem dampe af i et par minutter," sagde kokken.
Andy demonstrerede derefter for seerne, hvordan skindet let kan trækkes af kartoflerne, og fortsatte til næste trin.
"Brug en mouli eller en kartoffelpresser i stedet for en håndmoser. Det giver en mere ensartet mos," anbefalede Andy.
Som sit tredje tip - som han dog indrømmer er valgfrit - foreslår Andy at bruge et sigte til at 'presse kartoflerne igennem'.
Han forklarede, at dette sikrer, at der 'ikke er nogen klumper', men når han laver mad derhjemme, springer han ofte dette trin over og går direkte til det fjerde.
"Sørg for, at din smør og mælk er varm, når du blander det i. Hvis det er koldt, får det kartoflerne til at klumpe sammen," sagde Andy.
Efter at have tilføjet mere salt til sin cremede mos serverede Andy sin ekstremt silkebløde kartoffelmos, der så ud som noget, der var klar til at blive serveret på en hvilken som helst restaurant.
Kommentarerne var dog blandede, da det ikke er alle, der har lyst til at spise en blød kartoffelmos. Det vidner om, at der faktisk er stor forskel på, hvad folk har af præferencer i dette henseende.
"Jeg har ikke lyst til at drikke mos, makker. Jeg klarer mig fint uden," lød det fra en bruger, mens en anden skrev: "Det der er kartoffelpuré - ikke mos."
"Næsten suppe," skrev en tredje, der tilsyneladende heller ikke var så meget for Andys måde at lave kartoffelmos på.
Nogle satte dog pris på indsatsen bag den cremede mos. Det vidner også om, at det er helt op til dig selv, hvor cremet din kartoffelmos skal være - der er ingen regler på dette punkt.
"Jeg er sikker på, at det smager fantastisk," skrev en bruger, mens en anden tilføjede: "Den mos ser virkelig god ud!"