Amerikansk superband indtager Aalborg

28/08/2018

Henrik Rothenbücher

Maroon 5 er klar til at indtage Aalborg, som den eneste by i Skandinavien på deres Red Pill Blues tourné
Aalborg er klar med et vaskeægte supernavn, når de den 1. juni 2019 kan præsentere ingen ringere end Maroon 5.

Mest læste i dag

Mens det typisk er Herning, Horsens og København der får de største koncertoplevelser i Danmark, så leger Aalborg i den grad med, når de den 1. juni 2019 får besøg af et af de hotteste bands.

Maroon 5 kommer nemlig forbi Mølleparken i Aalborg, og de har en speciel gæst med i form af Sigrid.

Næste år påbegynder Maroon 5 deres Red Pill Blues tour, og Aalborg er i øjeblikket den eneste by i Skandinavien, der får besøg af verdensstjernerne. Mølleparken er ligeledes det første sted i Europa, hvor Maroon 5 giver koncert på deres nye turné.

15 år med kæmpe hits

Maroon 5 har efterhånden været populære i 15 år, hvor de bare forsætter med at skyde det ene megahit ud efter det andet. 'Harder to Breathe' 'She Will Be Loved' ' Moves Like Jagger' 'Sugar' og sidst men ikke mindst, deres kæmpe hit med Cardi B, 'Girls Like You' der er blevet vist over 668 millioner gange på Youtube.

"Dejligt at Aalborg igen skal have et så stort internationalt popnavn på scenen. Skønt det er lykkedes, og at det er den eneste koncert i hele Skandinavien! Den er oven i købet den første på Maroon 5’s turné i Europa, hvilket gør koncerten ekstra speciel, og det er utroligt vigtigt for både Aalborg og Nordjyllands synlighed på koncertfronten," fortæller Nicolaj Holm, direktør for Aalborg Kongress og Kulturcenter.

Koncerten med Maroon 5 finder sted lørdag den 1. juni klokken 20:00. Billetsalget derimod starter allerede nu på fredag, den 31. august, klokken 10:00. Billetterne kan købes i AKKC's billetkontor, på telefon 99355566, samt via akkc.dk, livenation.dk, skraaen.dk og billetlugen.dk.

Prisen for Golden Circle (de allerforreste pladser) er 795 kroner, mens en almindelig ståplads koster 595 kroner.

 

Anbefalet til dig