Foo Fighters kommer til Horsens

Af: Helge Rahbek

|

19/11/2018

Til sommer slår et af verdens største rockbands vejen forbi Horsens, når Foo Fighters spiller koncert på Fængslet.

Mest læste i dag

Efter at have rejst jorden rundt i 2017, begyndte Foo Fighters 2018 med en tour i Australien og New Zealand og er fortsat med at spille tre timer lange rockmarathons i nogle af verdens mest prestigefyldte arenaer. Til sommer kommer de til Horsens.

Koncerten med det utrættelige rockband finder sted på Fængslet tirsdag 25. juni.

"At kunne præsentere Foo Fighters i Horsens er en drøm, der bliver til virkelighed. Vi har arbejdet på dette virkelig længe, og rammen med det gamle Fængsel i Horsens er et godt match," siger Horsens & Friends' direktør Claus Visbye til vafo.dk.

Horsens & Friends arrangerer sammen med LivaNation Danmark koncerten.

Ser man bort fra nogle af de aldrende elefanter, er Foo Fighters velsagtens verdens største rockband. Bandets forsanger Dave Grohl har gang på gang genskabt rockmusikken på ny. Den tidligere tommeslager i Nirvana har skabt en så genkendelig lyd i Foo Fighters, at de fleste ganske hurtig kan genkende bandets iørefaldende musik, og det er ikke fordi numrene ellers minder om hinanden.

Foo Fighters - Learn To Fly

Concrete and Gold

Foo Fighters seneste album Concrete and Gold udkom sidste år, men foruden deres otte udgivne albums, der har solgt godt, har Foo Fighters også et ry som et godt liveband. Sidste gang man kunne opleve Foo Fighters i Danmark var ved sidste års udgave af Roskilde.

Foruden Horsens, bringer sommerturnéen Foo Fighters til følgende europæiske byer:

19. juni Pula, Kroatien (Pula Arena)
25. juni Horsens, Danmark (Fængslet)
27. juni Bergen, Norge (Koengens Fæstning)
19. augugst Belfast, Nordirland (Vital Festival)
21. august Dublin, Irland (RDS Arena)

Billetterne til samtlige shows bliver sat til salg fredag den 23. november kl. 10.00. Se mere på horsensandfriends.dk og ticketmaster.dk.

Anbefalet til dig