Svenske powermetal-giganter besøger Pumpehuset

06/08/2018

Rikki Tholstrup Jørgensen

De svenske powermetal-konger besøger nok engang København. Fredag den 19. oktober kan du se dem i Pumpehuset.

Mest læste i dag

Siden debuten i juni 1997, har HammerFall været med til at forme den svenske hard rock-scene. Deres lyd er tydeligt inspireret af 80'ernes metal-lyd og bl.a. bands som Judas Priest og Manowar. Med 10 studiealbums, flere hitlisteplaceringer, plader med guldcertificeringer, udsolgte turnéer og meget andet, har de skabt en solid liste af bedrifter. I 2005 skrev de historie, da de som det første hard rock-band fra Göteborg headlinede Scandinavium. Efter en velfortjent pause gjorde de comeback i 2014 med den anerkendte plade ’(r)Evolution’ og rejste verden rundt på deres World Wide Revolution turné. Det bannede vejen for deres tiende, og seneste, album ’Built To Last’ som udkom i 2016.

Bandet, som flere gange har spillet i Danmark, havde vi senest fornøjelsen af at opleve i 2017, hvor deres koncert i Amager Bio bragede igennem og scorede 4/5 i Devilution. Her udtalte anmelderen: ”Frontmand Cans med en nærværende, lun, selvironisk, gemytlig udadvendthed, trak publikum tæt på og skabte den helt rette stemning. Og så på svensk (ja tak!), endda med et par danske ord iblandt, hele vejen. For denne anmelder giver det skandinaviske sprog bare en helt anden intimitet og kemi…”

Til oktober bringer HammerFall atter deres klassiske kombination af fantasyinspireret heavy metal og power metal tilbage til Danmark, og det bliver en fredagskoncert som ægte metalfans ikke må gå glip af.

Billetpriser: 280 kr. + gebyr

Billetsalget starter tirsdag 7. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk 

Anbefalet til dig