Nu på lørdag: Masser af gratis musik på Good Music Festival

Af: Helge Rahbek

|

19/11/2018

Helle Henning er hovednavnet på årets Good Music Festival.
Hvis du er nysgerrig på, hvad der sker af nyt på musikscenen lige nu, har Syddansk Musikkonservatorium et godt tilbud til dig. Kom til Good Music Festival, der byder på intet mindre end otte timers gratis musik i et hav af genrer og variationer.

Mest læste i dag

Good Music Festival er en non-profit endagsfestival, der årligt bliver stablet på benene af de studerende fra Syddansk Musikkonservatorium, som også selv tager del i festivalen - både på scenen og blandt publikum. Det hele foregår lørdag den 24. november på Syddansk Musikkonservatorium midt i Esbjerg.

Good Music til os alle

Good Music er for alle mennesker. Det er musik, der laves og udføres med stor omhu, kærlighed og storslået kreativitet. Good Music handler om at samle folk på tværs af baggrunde, alder, traditioner og musikalitet.

Som Duke Ellington formulerede det: "There's only one type of music and that's Good Music!"

Masser af god musik i vente

Endnu en gang har de ansvarlige studerende stået med ansøgninger til op over begge ører fra deres medstuderende. Herudover kommer Odenses egen sangfugl Helle Henning og giver koncert som aftenens hovednavn. Men det er ikke det hele, for udover sin koncert afvikler Helle Henning også en workshop i forbindelse med Kulturskolens aktuelle talentcamp for musikelever på talentlinjerne i Region Syd.

Helle Henning er dog kun toppen af det i forvejen imponerende program. Aftenen bliver spækket med fantastisk musik fra flere af konservatoriets studerende, der spiller alt lige fra rock, til folkemusik og til techno.

Du kan følge med på Good Music Festivals Facebookside, hvor du kan se mere om de enkelte bands og følge med i programmet, der bliver løbende opdateret.

Du kan blandt andet opleve:

Helle Henning

Lau/Scott/Muff

Tedeschi Trucks Project

To Venner

AAVA

Ravdal

Sustained Climax

Let's Die

Mensink og Vosgerau

Anna Emmeluth m/Band

Jammu

Jakob Nissen Kvartet

Luca Stereo

Meltway

Festivalen finder sted den 24. november 2018 fra kl. 17:00 i de smukke rammer på Syddansk Musikkonservatorium, Kirkegade 61, 6700 Esbjerg, og det er ganske gratis.

Anbefalet til dig