Rasmus Seebach med skjult budskab i 'Askepot’-sang: Den er dedikeret til…

Foto: Anders Brohus/Ritzau Scanpix
Foto: Anders Brohus/Ritzau Scanpix
Popprinsen står bag sangene i ‘Askepot - The Musical’ - men særligt én skiller sig ud

Mest læste i dag

Når Rasmus Seebach træder ind i Tivolis fortryllende verden med musicalen "Askepot – The Musical", bringer han ikke kun eventyrlige melodier til scenen, men også et hjerte fuldt af kærlighed.

Den 43-årige popstjerne, kendt for sine fængende hits, har denne gang ladet romantikken strømme frit i skabelsen af alle sangene til forestillingen.

Ved premieren afslørede Seebach, at hans arbejde med musicalen indeholder en helt særlig gestus til hans elskede, Julie Teglhus.

"Jeg er måske ikke en, som i det daglige går og er totalt pladderromantisk, men dybt inde i mit hjerte er jeg ret romantisk," indrømmede Seebach under premieren til BILLED-BLADET.

Det er sangen "Brand New Evergreen", der bærer denne romantiske besked.

"Jeg elsker at skrive kærlighedssange, og sangen 'Brand New Evergreen' i 'Askepot' er en kærlighedserklæring til Julie," afslørede Seebach med et varmt smil.

Sammen med Julie har Seebach to sønner, Holger og Helmuth, og til juli udvider de deres familie med ankomsten af en lille pige. Denne private glæde og forventning til familieforøgelsen har uden tvivl også farvet Seebachs kreative proces.

Anbefalet til dig