10-årig dreng kastede uskyldig snebold: Blev overfaldet og slået af voksen mand

Af: Mie M.B

|

10/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den voldsomme hændelse har nu givet barnet psykiske mén

Mest læste i dag

En 10-årig dreng har været udsat for et chokerende overfald i Borup. En 40-50-årig mand gik aggressivt frem mod drengen og hans klassekammerater efter at hans bil blev ramt af en tilsyneladende uskyldig sneboldkamp. Det skriver SN.

Manden steg ud af sin Volkswagen Touran for at konfrontere flokken af børn. Situationen eskalerede, da en klassekammerat pegede på den dreng, der havde ramt hans bil med en snebold. Manden gik derefter hen til drengen, greb fat om hans skuldre, sparkede benene væk under ham, tværede sne i ansigtet på ham og udleverede en flad lussing.

Drengen, der heldigvis ikke har pådraget sig fysiske mén, lider dog psykisk af hændelsen. Faderen Martin Ørebjerg Larsen beskriver overfaldet som en traumatisk oplevelse for hele familien, og han påpeger, at sønnen har svært ved at sove og genoplever situationen, når han lukker øjnene. Familien har straks anmeldt sagen til politiet, der nu har sigtet manden for vold. 

Politiet opfordrer personer med oplysninger om sagen til at kontakte dem. Overfaldet fandt sted ved Borup Kirke mellem 13.30 og 14.00.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig