10-årig drengs forsvinden tog uventet drejning: Her er politiets kommentar til sagen

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Detaljerne i sagen har været sparsomme.

Lige nu læser andre også

Drengen, der pludselig forsvandt fredag middag, blev heldigvis fundet i god behold lørdag aften.

"Den 10-årige dreng er i god behold og har ikke lidt overlast. Drengen blev fundet hos en ven af familien", skrev Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse, hvor de også udtrykte glæde over at have fundet den lille dreng:

"Vi er meget glade for at have fundet drengen i god behold og kan berolige borgerne i området. Der er ingen grund til utryghed."

Men siden da er det ikke gået stille for sig.

For selvom det har været sparsomt med detaljer, så kom det senere lørdag aften frem, at drengens mor og morfar var blevet anholdt i sagen.

Den uventede drejning i sagen blev afsløret af JydskeVestkysten.

Detaljerne om, hvad de præcist blev anholdt for, nåede dog ikke at se dagens lys, før selvsamme avis kunne berette, at både moren og morfaren blev løsladt igen.

Der er dog mere endnu. JydskeVestkysten har nemlig forsøgt, at få en kommentar fra nøglepersoner i sagen.

Dog er der fra alle sider en mærkbar tavshed; hverken ejeren af sagens omtalte opholdssted, Zetta Bjerre Zorning, eller direktøren, Helle Hansen, har ønsket at udtale sig om episoden.

Ligeledes har Syd- og Sønderjyllands Politi, som er repræsenteret af kommunikationsmedarbejderen Anette Johnsen, været tilbageholdende med oplysninger:

"I forhold til den fundne dreng har jeg fortalt dine kolleger, at vi helt generelt ikke udtaler os om, hvorvidt konkrete personer er anholdt. Det er oplysninger, der hører under politiets tavshedspligt. Det samme gælder oplysninger om borgeres private forhold som deres helbredstilstand", lyder det i et skriftligt svar fra politiet til avisen.

Anbefalet til dig