10-årig Nikolaj tog kontakt til dronning Margrethe: Nu deler han det vilde svar

I kølvandet på abdiceringen deler Nikolaj helt særlig oplevelse.

Mest læste i dag

I en hjertevarm anekdote deler Nikolaj, nu voksen, en særlig barndomshistorie om et brev, han sendte til Dronning Margrethe, der endte med at gøre en ti-årig dreng ekstremt lykkelig.

I 1995, drevet af sin beundring for den daværende regent, besluttede Nikolaj at skrive et brev til Dronning Margrethe.

På sin Facebook-profil deler han denne rørende historie som en hyldest til dronningen i kølvandet på hendes abdikation.

"Ovenpå gårsdagens chok over dronningens abdikation, fik jeg lyst til at dele dette brev. Jeg var åbenbart så stor fan af Dronning Margrethe i 1995, at jeg skrev et brev til hende. Der kom såmænd også svar fra Amalienborg, og selvom det ikke var direkte fra dronningen, så kom der det fineste royale brev retur, som gjorde en ti-årig Nikolaj rigtig glad," delte han på sin Facebook-side.

Billeder af det royale svar blev også delt, og selvom det ikke bar Dronningens signatur, indeholdt det den sædvanlige høflighed og hjertevarme, som kendetegner hendes forhold til folket.

Du kan se den begejstrede royalists rørende minde her:

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig