10-årig pige død: Faldt ned fra skolens tag

Af: Ida Hansson

|

22/05/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 10-årige pige mistede livet, efter hun faldt ned fra taget.

Lige nu læser andre også

Hændelsen fandt sted omkring klokken 20 søndag aften. Den 10-årige pige faldt ned fra et tage på en gymnastiksal i Svedala i Skåne. Redningsfolk mener, at hun faldt omkring ti meter.

Den lille pige blev ført til sugehuset med det sammen, men desværre kunne hendes liv ikke reddes. Det rapporterer SVT Nyheter Skåne.

"Faldet er sket fra et tag, hvor børn og unge normalt er oppe og leger," siger Arly Jensen,der arbejder for redningstjenesten.

Ifølge vidner var der også flere børn oppe på taget da ulykken skete.

Svedala kommune startede krisehåndtering allerede søndag aften. Det skriver svenske DN.

"Jeg tror ikke, det bliver en normal dag. Men målet er, at dagene bliver normale igen. Vi tager os af de børn og det personale, der er ramt. Vi forsøger også at informere de andre skoler om at tage disse spørgsmål op," lyder det fra skoleinspektøren Fredrik Aksell.

Det er tidligere sket, at børn har været oppe på skolens tag. Dødsulykken med den lille pige skete i løbet af en forlænget weekend, hvor kommunen ikke har opsyn med skolerne, men Fredrik Aksell vurderer alligevel, at de bliver nødt til at gøre en indsats for at undgå, at børn opholder sig på skolens tage.

Politiet har ikke mistanke om kriminalitet i forbindelse med hændelsen og vurderer sagen som en ulykke.

Anbefalet til dig