10-årig dreng er stadig forsvundet: Politiet stødte på uventet udfordring i eftersøgningen

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet stødte på en uventet udfordring.

Mest læste i dag

I den sønderjyske by Grimstrup står lokalsamfundet sammen i en intens eftersøgning af den 10-årige dreng, der forsvandt under mystiske omstændigheder fredag middag.

Syd- og Sønderjyllands Politi har siden gjort en hæderlig indsats for at finde den lille dreng, men i går, da de ville sende en helikopter i luften, stod de over for en uventet udfordring - nemlig vejret.

Det skriver Ekstra Bladet.

Tåge begrænsede muligheden for at benytte helikopter i nattens løb, men det stoppede ikke eftersøgningsholdet fra at lede efter den lille dreng:

"Der er blevet søgt efter ham med hunde i hvert fald. Men der var for tåget til, at helikopteren kunne lede efter ham", forklarer Anette Johnsen, der er kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Den 10-årige dreng, der beskrives som lille af sin alder og iført en grøn jakke, gul trøje, grå joggingbukser og Fila kondisko, forlod Egekratskolen i Grimstrup til fods og har siden været savnet.

Politiets opfordring til befolkningen er klar: Tjek skure, udehuse og lignende steder i området, hvor den 10-årige dreng potentielt kunne have søgt ly.

"Befolkningen må meget gerne lede i skure eller andre steder, man kunne forestille sig, han var gået ind", lyder det fra Anette Johnsen.

Selvom politiet på nuværende tidspunkt ikke mistænker en kriminel handling bag drengens forsvinden, er bekymringen i lokalsamfundet stor.

Borgere opfordres til at holde øje og kontakte politiet på telefon 114 med enhver information, der kan bidrage til at bringe den 10-årige dreng sikkert hjem.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende.

Du kan se politiets opslag samt et billede af drengen herunder. Opslaget er sidenhen blevet slettet efter at politiet har fundet den 10-årige dreng i god behold.

Anbefalet til dig