11-årig skulle betale med kort i Meny - så tog sagen en yderst uventet drejning

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da den 11-årige kom hjem til sin familie, troede de ikke deres egne ører, da de hørte, hvad der var sket i Meny.

Mest læste i dag

Torsdag aften stod Marlene Vesterbys 11-årige datter i en kritisk situation, da hendes Dankort blev spærret under en indkøbstur til Meny i Sdr. Omme. 

Heldigvis kom en velgørende fremmed kvinde til undsætning.

Hendes mand havde sendt den unge pige af sted med Dankortet, men en fejlagtig PIN-kodeindtastning førte til, at kortet blev spærret. 

Det skriver Jydske Vestkysten.

Da situationen begyndte at se håbløs ud, trådte en barmhjertig fremmede kvinde til.

“Min mand havde sendt hende ned med sin Dankort for at handle, men hun var kommet til at trykke koden forkert tre gange, fordi han havde skrevet forkert kode til hende. Derfor blev kortet spærret. Men så var der en sød dame, som hjalp hende”, siger Marlene Vesterby.

Den ukendte kvinde trådte frem og betalte de ca. 150 kroner, som den unge pige skyldte, men nu er Marlene Vesterby ivrig efter at finde hende og returnere pengene.

“Det var ikke det helt store beløb, men hun skal da have sine penge tilbage. Det var flot af hende at hjælpe, så Thea kunne komme hjem med varerne”, fortæller Marlene Vesterby, som kun har fået en ret sparsom beskrivelse af den kvinde, som hjalp hendes datter.

Marlene Vesterbys datter kunne kun beskrive den hjælpende fremmed kvinde som ‘en dame med en dreng, som sad i en indkøbsvogn’. Det får Marlene til at tro, at det kunne være en lokal person.

Marlene har besluttet at besøge supermarkedet for at forhøre sig om kvindens identitet og muligvis se overvågningsvideoen for at identificere hende. 

Den taknemmelige mor han yderligere delt et opslag på Facebook om den hjertevarmende situation:

Anbefalet til dig