12-årig blev brutalt overfaldet bag Dagli'Brugsen: Nu søger politiet vidner

Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Mandag aften gik ikke som den 12-årige havde forventet.

Mest læste i dag

Mandag udspillede der sig en grim episode bag Dagli'Brugsen i Mørkøv.

En dreng på 12 år var mødt op bag butikken, fordi han havde en aftale med en anden dreng om, at han skulle løbe en såkaldt ‘puffbar’.

I stedet for at få udleveret den aftalte puffbar, blev den 12-årige dreng overfaldet af tre unge mænd, der alle var ældre end ham selv.

Det skriver Ekstra Bladet.

På det grønne areal bag Ringstedvej i Mørkøv blev den unge dreng udsat for grov vold, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Her fremgår det yderligere, at de tre unge mænd, der var i alderen mellem 16 og 18 år, havde sparket og slået den 12-årige. 

Derudover havde de stjålet hans bæltetaske, hans togbillet, hans mobilcover og 100 kroner.

I kølvandet på den voldsomme episode søger politiet nu vidner til det grove overfald, der fandt sted omkring klokken 18.00 mandag aften bag Dagli'Brugsen ved Ringstedvej i Mørkøv.

To af de efterlyste beskrives som værende 180 centimeter høje, normal kropsbygning, hvid hudfarve samt t-shirt og arbejdsbukser.

Den tredje går under samme beskrivelse, men afviger en smule, fordi han beskrives som kraftig. Udover det havde han shorts på under overfaldet - og ikke arbejdsbukser.

Den tredje havde også en sort PGO Hot knallert med sig.

Har du nogen informationer omkring dette til politiet, skal du henvende dig på 114.

Anbefalet til dig