12-årig blev brutalt overfaldet bag Dagli'Brugsen: Nu søger politiet vidner

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Mandag aften gik ikke som den 12-årige havde forventet.

Lige nu læser andre også

Mandag udspillede der sig en grim episode bag Dagli'Brugsen i Mørkøv.

En dreng på 12 år var mødt op bag butikken, fordi han havde en aftale med en anden dreng om, at han skulle løbe en såkaldt ‘puffbar’.

I stedet for at få udleveret den aftalte puffbar, blev den 12-årige dreng overfaldet af tre unge mænd, der alle var ældre end ham selv.

Det skriver Ekstra Bladet.

På det grønne areal bag Ringstedvej i Mørkøv blev den unge dreng udsat for grov vold, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Her fremgår det yderligere, at de tre unge mænd, der var i alderen mellem 16 og 18 år, havde sparket og slået den 12-årige. 

Derudover havde de stjålet hans bæltetaske, hans togbillet, hans mobilcover og 100 kroner.

I kølvandet på den voldsomme episode søger politiet nu vidner til det grove overfald, der fandt sted omkring klokken 18.00 mandag aften bag Dagli'Brugsen ved Ringstedvej i Mørkøv.

To af de efterlyste beskrives som værende 180 centimeter høje, normal kropsbygning, hvid hudfarve samt t-shirt og arbejdsbukser.

Den tredje går under samme beskrivelse, men afviger en smule, fordi han beskrives som kraftig. Udover det havde han shorts på under overfaldet - og ikke arbejdsbukser.

Den tredje havde også en sort PGO Hot knallert med sig.

Har du nogen informationer omkring dette til politiet, skal du henvende dig på 114.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig