12-årig dreng i alvorlig ulykke: Faren får bøde på 70.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Arbejdstilsynet gjorde en overraskende opdagelse.

Lige nu læser andre også

Et usædvanligt og alvorligt tilfælde af uagtsomhed har resulteret i en bøde på 70.000 kroner for en fader på Nordfyn, efter at hans 12-årige søn kom til skade under pløjning af en mark.

Drengen, der havde fået lov til at betjene en otte tons tung traktor sammen med en ven, pådrog sig alvorlige skader, herunder to brud på højre ben og flere trykkede ribben.

Hændelsen, som oprindeligt fandt sted i 2021, har vundet ny opmærksomhed, efter at Fyens Stiftstidende afslørede detaljer om sagen og de efterfølgende konsekvenser for familien.

Trods den unge drengs alvorlige skader, afslørede et uanmeldt besøg af Arbejdstilsynet seks måneder senere, at drengen igen blev fundet bag rattet på traktoren.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Ifølge statsadvokaten havde faderen undladt at holde øje med sine børn, hvilket førte til den tragiske hændelse.

Selvom den nu 13-årige dreng har pådraget sig varige men fra ulykken, synes erfaringen ikke at have dæmpet hans interesse for traktorkørsel. Faderens forklaring til Arbejdstilsynet lød, at sønnen selv havde taget nøglerne og var kørt ud på marken, kort tid inden tilsynets ankomst.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig