13-årig imponerede i Løvens Hule: Nu er det slut

Nyheder
MIa og Sara Nesting da de netop havde sikret deres investering fra løverne i det populære DR program. Foto: Per Arnesen/DR
Firmaet Kforkage fik en investering på 675.000 kroner med fra Løvens Hule, men nu lukker det.

Lige nu læser andre også

Koncerndirektør Mia Wagner og Freeway investerede sammen med Jesper Buch i webshoppen Kforkage i sæson 4 af DR-programmet ”Løvens Hule”. Webshoppen har igennem længere tid kæmpet for overlevelse, men det har ikke været muligt at finde en løsning.

Derfor lukker kageuniverset. 

Det offentliggjorde Kforkage torsdag på instagram.

”Det ærgrer mig meget, da jeg personligt holder meget af både Sara og Mia Nersting og af deres vision. De har formået at opbygge et stærkt brand, som inspirerer børn og forældre til at være sammen i køkkenet,” siger Mia Wagner i en pressemeddelelse.

Sammen med direktør i Kforkage Mia Franck Nersting og hendes datter juniordirektør Sara Nersting har investorerne det seneste år været på en spændende udviklingsrejse med kageuniverset, der blandt andet førte til udgivelsen af Sara Nerstings allerførste bagebog i efteråret. 

Men det har ikke været nok til at sikre overlevelsen.

Presset indtjening

Freeways analyser viser, at konkurrencen inden for kagesegmentet er steget med 95 procent, mens efterspørgslen alene er steget med 4 procent fra 2018 til 2019

Det lykkedes at tredoble omsætningen, men på grund af markedets udvikling har der været pres på indtjeningen. 

”Høj omsætning er desværre ikke nok i iværksætteri. Det er altafgørende, man i den daglige drift og prissætning har øje på hele sin værdikæde. Det er brandærgerligt, at det trods stor ihærdighed ikke er lykkedes for Kforkage, men både Sara og Mia Nersting har min dybeste respekt, og jeg ønsker dem alt det bedste,” siger Mia Wagner. 


 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig