13-årige Jashmin har været forsvundet siden søndag: Nu er nye detaljer kommet frem

12/10/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Nu er der nyt i sagen.

Mest læste i dag

Nu er der nyt om 13-årige Jashmin, der forsvandt fra sit bosted i søndags.

Jashmin Solli Nielsen har været forsvundet siden søndag, og for to dage siden blev hun efterlyst af Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet meldte i samme ombæring ud, at der ikke var noget, der indikerede, at hun var blevet udsat for en forbrydelse.

Så sent som i går var det tydeligt, at den 13-årige piges forsvinden var til stor bekymring for familien:

“Kære lille skat Jashmin, hvis du ser dette, så vær sød at kontakte mor eller onkel. Eller hvem du end ønsker! Bare vi får at vide, du er OKAY, husk vi elsker dig allesammen til månen og tilbage igen”, skrev hendes onkel, Michael, på Facebook.

Nye detaljer

Og nu har SE og HØR talt med Jashmins mor, Sarah, som over for dem har afsløret detaljer, der er nye for offentligheden.

Moren fortæller, at de talte sammen kort inden, at Jashmin forsvandt og tilføjer yderligere, at hendes datter var ulykkelig og ked af det, fordi hun blev mobbet i skolen, hvor hun oprindeligt skulle have mødt op mandag morgen.

Jashmin ringede flere gange til sin mor i løbet af aftenen. I det sidste opkald aftalte mor og datter, at den 13-årige pige skulle lægge sig til at sove, og Jashmin afsluttede samtalen med at sige ‘vi snakkes i morgen’.

Blot få minutter efter at opkaldet var afsluttet, blev Jashmins mor ringet op af en pædagog fra bostedet, der fortalte, at Jashmin var forsvundet.

Moren blev straks bekymret, da hun ikke kunne få fat på sin datter, som ellers altid har telefonen tændt ved sin side.

“Men det, der bekymrer mig er, at hendes telefon er slukket, og vi ikke kan få fat i hende. Den plejer altid at være tændt. Hun er nærmest afhængig af den.”

Moren håber for alt i verden, at hun får sin datter hjem i god behold, og at der ikke er sket hende noget.

Hun slutter af med at dele nogle vigtige ord, såfremt Jashmin læser med derude et sted:

“Hvis jeg kan sige noget til Jashmin, så skal hun vide, at der er ikke nogen, der er sure på hende, og vi står ved hendes side.”

Anbefalet til dig