13 kvinder står frem: Anklager stor skuespiller for seksuelle overgreb

13/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Den anerkendte skuespiller anklages nu af flere kvinder for seksuelle overgreb.

Mest læste i dag

Tretten kvinder har sluttet sig til en kvinde, som anklager filmstjernen Gérard Depardieu for voldtægt. Det rapporterer Frankrigs førende efterforskningsnyhedsside.

Mediapart offentliggjorde onsdag en rapport, der beskriver, hvordan den 74-årige skuespiller regelmæssigt forgreb sig på sine ofre under de seneste produktioner, herunder Netflix-krimidramaet Marseille.

Gérard Depardieu - der slog igennem i film som Green Card og The Last Metro - afviser på det kraftigste påstandene.

"Han afviser formelt alle anklager, der sandsynligvis falder ind under straffeloven," siger skuespillerens talsmand.

Det er den franske skuespillerinde Charlotte Arnould, der anklager Depardieu for at have voldtaget hende i hans palæ i Paris. Det skriver Daily Mail.

Charlotte Arnould gav afkald på sin juridiske ret til anonymitet i slutningen af ​​2021 for at protestere mod, hvor lang tid efterforskningen tog, efter at Gérard Depardieu angiveligt havde udsat hende for voldtægt og seksuelle overgreb.

Foto: Shutterstock/Gérard Depardieu

Inden for et par dage efter sin tiltale arbejdede Gérard Depardieu på Paris-settet af politidramaet 'Maigret And The Dead Girl', hvor han spillede hovedrollen med Jade Labeste.

Der er overvågningsoptagelser af Gérard Depardieu, der 'udfører en sexakt' på Charlotte Arnould i august 2018, men han sagde, at deres forhold var konsensus.

"Udover klagen fra Charlotte Arnould har vi samlet 13 beretninger fra kvinder, der siger, at de er blevet udsat for seksuelt upassende adfærd eller forslag fra den berømte skuespiller, af forskellig grad," fremgår det af den nye Mediapart-rapport. 

Mediapart antyder, at mange ofre frygtede, at en klage kunne føre til, at kvinderne ikke kunne forsætte deres arbejde. 

Anbefalet til dig