131 anmeldelser: Nu reagerer lokal politikreds

Nyheder
Foto. Shutterstock
Foto. Shutterstock
Politiet har over 100 anmeldelser liggende. Nu reagerer de.

Lige nu læser andre også

Midt- og Vestsjællands Politi står over for en bølge af supermarkeds-tyverier ved scan-selv kasser, og det får nu politiet til at slå alarm.

Det skriver B.T.

Med 131 anmeldelser og en stigende tendens advarer politikommissær Lene Sveigaard om, at tyveri ikke er så risikofrit, som det måske synes ved de moderne betalingsmaskiner.

"Måske tror folk, at det er risikofrit at lave butikstyveri på den måde, men det er det ikke" fortæller politikommissær Lene Sveigaard i en pressemeddelelse, og fortsætter: 

"Selvom pengene er små her i december, så lad være med at falde for fristelsen" siger Sveigaard og understreger, at politiet har midlerne til at spore tyvene, da de efterlader betalingsoplysninger.

Det er ikke kun en bøde, som tyvene risikerer; det sætter også en ubehagelig plet på straffeattesten ved butikstyveri. Både enkeltpersoner og grupper, nogle endda i selskab med børn, har kastet sig ud i de risikable tyverier.

Politiet fortsætter deres sagsbehandling for at identificere og sigte de involverede personer.

Med et klart budskab ønsker de at afbøde den stigende tendens og minde folk om, at selv ved teknologisk selvbetjening er konsekvenserne af butikstyveri reelle og potentielt ødelæggende.

Anbefalet til dig