15-årige drenge havde netop handlet i Lidl: Kort tid efter skete det utilgivelige

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu beder politiet om hjælp.

Mest læste i dag

En fredelig lørdag aften tog en skræmmende vending for to 15-årige drenge i Jyllinge, da de blev brutalt overfaldet af to maskerede unge mænd.

Episoden fandt sted i en tunnel under Værebrovej, tæt på det nordøstlige hjørne af Jyllinge Skole, og efterlod de unge ofre uden deres mobiltelefoner.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

De to teenagere var på vej hjem efter et besøg i den lokale Lidl, da de blev konfronteret af gerningsmændene.

Overfaldsmændene, der ventede ved stien nord for Jyllinge Skole, tvang ofrene til at tømme deres lommer under trusler med en kniv. Efter at have modtaget slag og spark, måtte de unge drenge overgive deres telefoner, før overfaldsmændene stak af i retning af svømmehallen.

Hændelsen blev anmeldt til politiet klokken 21.46. De rystede drenge søgte tilflugt ved Jyllingecentret, hvor en hjælpsom borger assisterede dem med at kontakte deres forældre og politiet.

Politiet deler beskrivelse

Gerningsmændene, beskrevet som to unge mænd i alderen 16 til 18 år, var maskerede og klædt i mørkt tøj. Den ene var iført en sort hættetrøje, sorte bukser, jakke og handsker, og bar på en sort Gucci skuldertaske med en grøn og rød stribe på skulderremmen. Den anden var iført sort bandana og medbragte en kniv. Begge talte dansk med accent, hvilket yderligere komplicerer efterforskningen.

Politiet har iværksat en grundig efterforskning af sagen, herunder afsøgning af området med hundepatruljer, men har endnu ikke kunnet identificere de mistænkte. Myndighederne opfordrer nu vidner, der har set de to beskrevne mænd eller har oplysninger, der kan føre til deres opsporing, til at komme frem og kontakte politiet på telefonnummer 114.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig