16-årige Julie var sund og rask: Torsdag døde hun af corona

27/03/2020

Christian Granhøj Skouboe

Torsdag døde en kun 16-årig pige. Foto: Shuttertock
Selvom ældre borgere er i risikozonen, så bliver helt unge mennesker også ramt.

Mest læste i dag

Siden coronavirussen først begyndte at sprede sig, så har de fleste landet dannet skjold om den ældre del af befolkningen. Det er nemlig de ældre, som har størst risiko for at dø af coronavirus. 

Desværre dukke der flere og flere historier op, hvor yngre mennesker også er blevet ramt af den frygtede sygdom. En af disse kommer fra Frankrig. Det fortæller nyhedsbureauet AFP. 

En blot 16-årig pige fra Frankrig er nemlig død af coronavirussen. Ifølge hendes mor var hun sund og rask, da hun blev smittet. 

Stolede på myndighederne

Pigen på 16 er kun kendt som Julie A og man ved, at hun boede i den franske hovedstad Paris. Hun er en af de yngste personer i verden, der indtil videre er død af COVID-19. 

AFP har talt med pigens mor, der fortæller, at hun ikke fejlede noget, ligesom hun heller ikke havde nogle underliggende symptomer, der kunne pege i retning af, at smitten skulle være ekstra farlig for hende. 

“Det er ikke til at bære. Vi skulle jo bare have haft et helt almindeligt liv,” udtaler Julie A's mor til AFP.

Frankrig har været hårdt ramt af coronavirussen, 1.696 personer har indtil videre mistet livet. Julie As tilstand blev langsomt forværret, da hun blev smittet. I løbet af torsdag mistede hun livet. 

“Fra starten blev vi fortalt, at virussen ikke er farlig for unge mennesker. Vi troede på det ligesom alle andre,” afslutter hendes mor. 

 

Anbefalet til dig