17-årig ung mand er sigtet for drabet på 13-årig pige: Dette skal ske nu

Foto: Presse-fotos.dk
Den 17-årige er indtil videre blevet varetægtsfængslet.

Mest læste i dag

Mandag klokken 22:10 modtog Nordjyllands Politi et alarmopkald, der førte dem til et gruopvækkende fund nær varmeværket på Gravensgade.

Ved ankomsten stødte patruljer og ambulancepersonale på en svært tilskadekommen pige, som desværre blev erklæret død på stedet.

Det oplyste Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Siden da har offentligheden ikke fået meget at vide om sagen, men politiet har dog fortalt, at den afdøde 13-årige og den drabssigtede 17-årige har været kærester, og at opholdet ophørte for 'ganske kort tid siden'.

Skræmmende sigtelse

I går klokken 14.00 blev den 17-årige unge mand fremstillet i grundlovsforhør, og her så det dagens lys, hvad han er sigtet for.

Det skriver TV 2.

"Sigtelsen lyder på, at den 17-årige skal have udsat den 13-årige pige for kvælning og have dræbt hende ved flere slag i hovedet med knyttet hånd og en mursten", skriver TV 2 og fortsætter:

"Han er desuden sigtet for samleje med barn under 15 år, ligesom han er sigtet for under anvendelse af vold og trusler om vold at have tiltvunget sig samleje med hende."

Den 17-årige har ikke tilstået drab eller de seksuelle sigtelser, men har tilstået grov vold med døden til følge.

Dette skal ske nu

Nu får politiet ro til at fortsætte efterforskningen, mens den 17-årige foreløbig er blevet varetægtsfængslet i fire uger. Dommeren mente, at der var bestyrket mistanke om, at den 17-årige er skyldig i drab.

Det skriver Nordjyske.

Mediet afslører desuden, at den 17-årige skal mentalundersøges. Politiet arbejder i øjeblikket intenst på at afhøre eller genafhøre vidner, og samtidig er efterforskerne i gang med at sikre yderligere spor.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende i den svære tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig