19-årig mand anholdt ved Rema 1000 parkeringsplads: Et mindre tyveri udviklede sig drastisk til røveri

Af: Mie M.B

|

27/02/2024

Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
For to øl og en Red Bull tog denne mands liv noget af en vending

Mest læste i dag

En 19-årig mand fra Roskilde lærte forskellen fra når noget er tyveri til røveri, efter et forsøg på at stjæle fra Rema 1000-butikken på hjørnet af Køgevej og Roskildevænget mandag formiddag. Manden, som havde forsynet sig med to øl og en dåse Red Bull uden at betale, blev konfronteret af to butiksmedarbejdere et stykke væk fra forretningen. Det skriver SN.

Medarbejderne, der havde observeret tyveriet, bad den unge mand om at følge med tilbage til butikken. Dette ønskede han dog ikke og reagerede i stedet med trusler og voldelige slag mod de to ansatte, som forsøgte at standse ham.

Efter en kort fysisk konfrontation lykkedes det de to medarbejdere at overmande den 19-årige og tilbageholde ham på jorden, indtil politiet ankom til stedet. Politirapporten nævner, at ingen af de involverede kom alvorligt til skade under episoden, selvom begge medarbejdere blev ramt af slag under optrinnet.

Den unge mand blev anholdt kl. 11.23 og sigtet for røveri, idet situationen udviklede sig fra simpelt butikstyveri til vold mod personer i forsøget på at undslippe med de stjålne varer. Efter afhøring på politistationen, hvor der blev vurderet ikke at være grundlag for en fremstilling i grundlovsforhør, blev han løsladt senere samme eftermiddag. Den 19-årige kan dog forvente at høre mere fra myndighederne, når sagen mod ham skrider frem.

Anbefalet til dig