De fleste af os har spist på McDonald's mere end en gang. Sikkert flere gange end hvad der kan tælles på en hånd.
Selv om det måske rent ernæringsmæssigt ikke er det bedste måltid at sætte tænderne i, så er det nok de færreste der forbinder en McFeast med døden.
19-årige Alexander Ngai-Jun Wu døde i august sidste år, efter at have indtaget et måltid på McDonald's. Han led af flere alvorlige allergier, især over for mælkeprodukter.
Han fik et anafylaktisk chok efter at have indtaget foreskellige ingredienser på en McDonald's-restaurant i Köln i det vestlige Tyskland, mens han var på turné med andre medlemmer af Ealing Youth Orchestra.
Retslæge Lydia Brown fortalte Coroner's Court i West London, hvordan den 'dytige musiker' straks stak sig selv med sin epipen efter at have reageret på fødevarerne.
På trods af paramedicineres indsats døde Alexander på hospitalet en uge senere. Det skriver Metro.
Lydia Brown sagde under efterforskningen, at der ikke havde været tegn på hensynsløs adfærd, der førte til drengens død.
Hun tilføjede, at der heller ikke var grund til at kritisere restauranten for dens levering af allergenoplysninger.
"Det, der er tragisk tydeligt, er, at han i løbet af den frokosttid blandede flere fødevarer fra McDonald's sammen. Nogle indeholdt mælkeprodukter. Jeg ser det som den mest forfærdelige, uheldige hændelse, der ikke opstod på grund af nogens skødesløshed, men blot som en konsekvens af en handling, der gik så frygteligt og uventet galt," sagde retslægen.
Ifølge en online hyldest fra familie og venner havde den unge mand valgt at registrere sig som organdonor.
Hans død gjorde det muligt at redde fem liv, såvel som at genoprette synet for to andre mennesker.