19-årigt sangtalent blæste dommerne bagover - men han holdt på en stor hemmelighed

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Da August Tómasson var til audition på "X Factor", blev han mødt af vild begejstring fra alle tre dommere.

Lige nu læser andre også

Da August Tómasson trådte ind til sin 'X Factor'-audition, havde han ikke forventet, at han ville blive mødt af så stolt en reaktion fra de tre dommere.

Og bedst som man troede, at det ikke kunne blive bedre, så havde den 19-årige såmænd hele familien med som heppekor.

Den skarpe ’X Factor’-seer vil måske have bemærket, hvem familien er.

For blandt de venner samt familiemedlemmer, der mødte op for at støtte ham under hans audition, stod nemlig også hans far.

Men her bemærkede den vakse seer måske, at faren til den unge deltager ikke er hr. hvem-som-helst.

Hans far, Tómas Gislason, er nemlig et kendt navn i den danske filmverden, hvor han er en fremtræden dokumentarist og klipper, skriver TV 2.

Han har blandt andet arbejdet på flere af Lars Von Triers værker heriblandt "Riget" og "Forbrydelsens element". Og så har han klippet flere store danske film såsom "Zappa", "Busters Verden" og "I Kina spiser de hunde".

Herudover har han gennem årene arbejdet sammen med Thomas Blachman på diverse projekter.

Af samme årsag valgte August Tómasson at holde sin far skjult for dommerne, da han ikke ønskede, at det skulle have indflydelse på deres beslutning.

"Blachman kender ikke mig, kun min far. Så til audition sørgede vi for, at dommerne ikke kom til at se min familie, og da jeg gik videre og fik Thomas Blachman som dommer i 6 Chair Challenge, fortalte jeg heller ikke, at han kendte min far. For jeg ville gerne have, at det var mig, han lærte at kende, og ikke Tómas’ søn," fortæller August Tómasson til mediet.

Anbefalet til dig