2-årige Émile forsvandt for snart 3 måneder siden: Pludselig har et centralt vidne noget nyt at sige

Foto: Fransk politi
Foto: Fransk politi
Vidnet har ændret forklaring.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at en lille, fransk dreng ved navn Émile for snart tre måneder siden forsvandt fra sine bedsteforældres hjem.

Siden da er der blevet afgivet vidneforklaringer, nærområdet er blevet finkæmmet, og generelt set er der lagt en masse kræfter i sagen - men den 2-årige dreng er stadig ikke fundet.

Men nu er der nyt i sagen, skriver TV2.no.

I sådanne sager kan de mindste detaljer spille en afgørende rolle, da de hjælpe politiet med at blive sporet ind på, hvor fokus skal lægges.

En person har tidligere forklaret, at han så den 2-årige dreng på vej op ad en bakke i gaderne i landsbyen, hvor han forsvandt fra. Der lå et legehus i den retning, hvor han var på vej hen, hvorfor det var nærliggende at tro, at det var målet for den lille fyr.

Et andet vidne har forklaret det akkurat modsatte og fortalt, at den lille dreng var på vej ned ad bakken og på vej mod landsbyen, hvor bedsteforældrene som tidligere nævnt har et sommerhus.

Nu har det første vidne dog ændret sin forklaring ifølge DHNet.

Vidnet fortæller ikke noget om, hvorfor vedkommende nu har ændret sin forklaring, og der gives altså ingen begrundelse for den ændrede forklaring. 

I starten blev der lagt en del kræfter i at gennemsøge området, som vidnet havde peget i retning af.

Der er stadig ingen spor efter den lille dreng, men den uforklarlige forsvinden har gjort, at byens borgmester ikke er i tvivl:

"Når vi ser, at vi ikke har fundet Emile i byen, betyder det, at han nødvendigvis er blevet flyttet. Det kan ikke være anderledes. Han kan kun være blevet flyttet af en eller flere voksne."

Anbefalet til dig