2-årige Émile har været forsvundet i fire måneder: Nu er der chokerende nyt i sagen

Nyheder
Foto: Politi
Foto: Politi
I snart fire måneder har den blot 2-årige Émile været sporløst forsvundet. Nu er der chokerende nyt i sagen.

Lige nu læser andre også

For omtrent fire måneder siden forsvandt den kun 2-årige dreng Émile fra sine bedsteforældres hjem. Han havde leget i deres have i bjerglandsbyen Vernet i den sydlige del af Frankrig, da han pludselig forsvandt.

Siden da har man ledt intenst efter den lille dreng, men indtil videre er det ikke lykkedes at finde ham.

Ifølge B.T. er den franske nyhedskanal BFM TV kommet med nye detaljer i sagen. Det har vist sig, at der er blevet identificeret en ny, mulig mistænkt, som kan stå bag Émiles forsvinde.

Nyhedskanalen oplyser, at der er tale om en 17-årig dreng, der bor sammen med sine forældre på en gård i nabolandsbyen. Han har derfor hjemme tæt på det sted, hvor den 2-årige dreng sidst blev set.

Den 17-årige dreng blev identificeret som en mulig mistænkt i sagen i sidste uge. Derfor er både han og forældrene blevet afhørt af politiet. Desuden er deres hjem, som ligger i byen Roussimal, der er omtrent fem kilometer fra Vernet, også blevet ransaget på grund af mistanken.

Drengen er kendt af politiet i forvejen, men dog kun for mindre lovovertrædelser. Blandt andet har politiet haft fat i ham, fordi han har kørt for hurtigt på sin traktor, skriver BFM TV.

Mistanken er blevet rettet mod ham, da han efter sigende skulle have haft et stort skænderi med Émiles bedstefar samme dag, hvor den 2-årige dreng pludselig forsvandt.

En fætter til den 17-årige dreng har forklaret til politiet, at skænderiet opstod, fordi den unge dreng angiveligt havde gjort skade på en mur med sin traktor. Denne fætter er desuden et af de to vidner, der sidst så Émile.

Fætteren påstår, at den 17-årige slet ikke var ude at køre på sin traktor den dag, hvor Émile forsvandt. Derimod skulle han være ankommet til fods, da de skulle mødes. Andre vidner fortæller dog, at de har set en traktor køre forbi bedsteforældrenes hjem den morgen, skriver BFM TV.

"For at være ærlig forstår jeg ikke, hvad efterforskerne forsøger at finde. Et barn forsvinder, og de fokuserer på en ung person, der ikke har noget med det at gøre," siger fætteren.

Fransk politi oplyser, at de holder alle muligheder åbne. I samme ombæring fortæller de også, at de ikke har gjort fund, der vidner om, at der skulle være sket noget kriminelt med 2-årige Émile.

Anbefalet til dig