2-årige Émile har været forsvundet siden juli: Nu deler moren hjerteskærende bøn

Nyheder
Foto: Fransk Politi
Foto: Fransk Politi
Den 2-årige drengs mor kommer nu med en bøn.

Lige nu læser andre også

I næsten fem måneder har 2-årige Émile været forsvundet uden spor.

Den lille dreng forsvandt i begyndelsen af juli, mens han var på besøg hos sine bedsteforældre i den idylliske franske alpelandsby Le Vernet. 

Trods intensiv eftersøgning har fransk politi ikke kunnet finde nogle ledetråde, der har ført dem i retning af den lille dreng.

Det skriver SE og HØR via lokalmediet La Provence.

Émile fyldte tre år sidste uge, og i den anledning har hans mor rettet en følelsesladet bøn ud i offentligheden via en lydoptagelse, som rapporteres af lokalmediet La Provence.

“Please. Hvis han er i live, så lad os ikke leve uden ham. Giv ham tilbage! Please, hvis han er død, så fortæl os, hvor han er, så vi kan få ham tilbage”, lyder det fra den hjerteknuste mor. 

Selvom fransk politi har behandlet sagen yderst alvorligt fra begyndelsen, står de stadig uden konkrete spor.

“Vi lever i håb og modløshed. Vi er overbeviste om, at vores lille Émile enten er blevet kidnappet eller har været ude for et uheld. Han har fødselsdag i morgen, og vi kan ikke fejre den. Hvor er vores lille dreng? Hvad er der sket med ham? Vi vil så gerne tale med dem, som ved, hvad der er sket med ham."

Forældrene til den lille dreng er dybt religiøse og har gentagne gange opfordret alle til at bede for Émile.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig