2-årige Haileys mor fik sms i Bilka: Havde svært ved at være i sig selv

Af: Thea Andersen

|

08/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Efter to måneder nåede de målet.

Lige nu læser andre også

I to måneder har Nana og Frederik Ritz Krarup arbejdet intenst for at rejse penge til en operation i USA til deres datter Hailey, der er født med en karmisdannelse, også kaldt en venøs malformation - og det har vist sig at være det hele værd.

I søndags ramte indsamlingen nemlig de 1,2 millioner danske kroner, som operationen i USA koster.

For Hailey betyder det, at hun nu kan få fjernet sin malformation, der vokser i luftrøret og på sigt (muligvis) kan ende med, at hun ikke kan trække vejret. Det skriver TV 2.

"Midt i Bilka tikker en SMS ind fra Frederik. “Naaaanaaa!! Vi er i mål. Min første reaktion 'SÅ SKAL DER SGU HANDLES IND TIL FEST?' og hvad fik vi så handlet. Ikke en dyt. Bilka en søndag. Vi var ikke de eneste og jeg havde svært ved at være i mig selv efter den sms," indleder Nana Ritz Krarup et opslag på det sociale medie Instagram, hvor hun har holdt sine mere end 9.000 følgere opdateret under hele forløbet.

I opslaget fortsætter hun med at takke alle dem, der har doneret penge, så Hailey nu kan blive opereret.

"Indsamlingen startede d. 1/6. Det er jo HELT vildt hvad der er samlet ind de sidste 2 måneder. TAK! Tak for alt jeres støtte [...] Ja kan snart ikke huske hvad der er sket de sidste 2 måneder. Men for hulan hvor er det bare et kæmpe flueben som kan sættes i dag," fortsætter hun og tilføjer:

"Jeg har det stadig ikke godt med at modtage penge fra andre, slet ikke folk vi kender. Men om 11 dage rejser vi afsted til NY (New York, red.), hvor Hailey skal have første operation og det er muligt pga. jer."

Operationen, der vil blive udført af en amerikansk læge, finder sted den 22. august.

Selvom det er lykkedes dem at rejse pengene, begynder tankerne om, hvad de egentlig skal igennem om kort tid. Deres lille datter skal gennemgå en omfattende operation på den anden side af Atlanterhavet.

"Det har vi slet ikke haft tid til at forholde os til. Det er lidt vildt, det vi skal til at gå igennem," siger Nana Ritz Krarup, der nu kigger tilbage på et forløb, hvor de har fået en masse kærlighed.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig