20-årig student blev fundet død i sø: Dødsårsagen er nu fastlagt

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er dødsårsagen fastlagt.

Mest læste i dag

Hele Danmark holdt vejret, da politiet flere dage i træk ledte efter den 20-årige student, der forsvandt natten til lørdag den 29. juni, ved Nørresø i Viborg.

Torsdag i sidste uge blev den 20-årige fundet død, hvorfor der blev sat et punktum i den tragiske sag.

Nu fortæller politikommissær, Peter Søndergaard, fra lokalpolitiet i Viborg, at dødsårsagen er blevet fastlagt.

Det skriver TV Midtvest.

"Der er ikke tegn på noget som helst andet end druknedød," siger han.

Sagen opsummeret

Natten til lørdag den 29. juni blev den unge student meldt savnet efter et forsøg på at krydse Nørresø i kajak sammen med to kammerater.

Mens kammeraterne formåede at komme sikkert i land, nåede den 20-årige desværre ikke frem. De to venner kontaktede politiet omkring klokken 02 om natten, hvilket satte gang i en stor eftersøgning.

Da det stod klart, at den 20-årige var forsvundet, blev der søgt intensivt med droner, helikoptere og hunde. Til sidst blev Søværnets Dykkertjeneste indkaldt, og det var dem, der fandt den unge mand torsdag aften.

Vicepolitiinspektør Henrik Glintborg fra Viborg lokalpoliti udtrykte sin dybeste medfølelse i en pressemeddelelse.

"Selvom vi har søgt målrettet i flere dage, så er det et trist fund. Det er ikke svært at forstå, at familie, venner og pårørende befinder sig i en svær tid lige nu."

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig