20-årig student er forsvundet på 3. døgn: Nu er særlig genstand fundet

Nyheder
Foto: Presse-fotos.dk
Den unge mand er stadig forsvundet.

Mest læste i dag

Natten til lørdag forsvandt en 20-årig student ved Nørresø i Viborg.

Den unge mand blev sidst set sent fredag aften under en kajaksejltur, og hans forsvinden har sat gang i en omfattende eftersøgning, som nu er inde i sit tredje døgn.

Og nu er der gjort et særligt fund, skriver TV MidtVest.

Sagen er den, at et vidne har fundet en studenterhue ved den sø, hvor den unge mand sidst blev set.

"Den (studenterhuen, red.) er fundet af et vidne, som forklarede, at den forsvundne havde haft huen på, da de sejlede derfra," Maria Jensen, der er politikommissær ved lokalpolitiet, og fortsætter:

"Det var ikke hans egen, men en piges studenterhuse, som den savnede havde byttet hue med."

Jeppe Holgersen fra Midt- og Vestjyllands Politi har tidligere på dagen udtalt, at de fortsætter med at have dykkere i vandet:

"I løbet af formiddagen beslutter vi, i hvor høj grad vi genoptager eftersøgningen, men vi fortsætter med nogle dykkere i vandet i løbet af i dag", lyder det.

Vi her på redaktionen sender varme tanker til familie og pårørende i den usikre tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig