2020; et år i fodboldens tegn

11/12/2019

Christian Granhøj Skouboe

Foto: PR
Nåede man at opleve den jubel og glæde fodboldsejren i 1992 førte med sig, så skal man i særdeleshed glæde sig til Europamesterskaberne i 2020. Danmark har nemlig kvalificeret sig til turneringen, og mange er mere end spændte på de kommende kampes udfald.

Mest læste i dag

 

Forbered dig på et år i de rød-hvide farver, hvor grønne plæner og fodboldsnak indtager stuerne og gaderne.

 

Oplev kampene live

I det kommende års Europamesterskaber kan man være så heldig at se herrelandsholdet spille på hjemmebane i Parken i København. Danmark skal nemlig i juni måned spille hele 3 kampe på Østerbro i vores hovedstad. For at sætte kronen på værket til en mageløs oplevelse, kunne et sjovt tiltag være at oddse på kampen med vennerne inden man drager mod Parken. Er man ny på området, kan man f.eks. få en unibet bonus, der gør at man har lidt flere penge til rådighed for oddset.

Selvom det er særdeles svært at få billetter til kampen, så bør man dog, som fodboldentusiast, undersøge mulighederne for et billetkøb. Er man så heldig at få en eller flere billetter, så kan man rykke den kæmpe oplevelse og eufori fra stuen og ud i det virkelige liv.

Konkurrencen højner spændingen, og gør den ellers pirrende oplevelse endnu mere eksplosiv.

Hold en Em-aften for vennerne

Har man ikke mulighed for at tage ind os se en af Danmarks kampe live, så er det også sjovt at følge med hjemme på skærmen.

Måske er du ikke selv den store fodbold-fanatiker, men deltager Danmark i en stor turnering, så kan det få de fleste op af lænestolen.

Hold derfor et arrangement for familie eller venner på en aften, hvor eksempelvis Danmark spiller kamp.

Der er intet som en hyggelig grillaften med fodbold på skærmen og kolde øl eller sodavand på bordet. En landskamp skaber en helt unik stemning, og ved at supplere aftenen med mad og drikke, så skaber man en helt særlig aften.

Dyrk fællesskabet; se en kamp på en bar

I hele landet findes der et utal af sportsbarer og almindelige barer der sender kampene live under store turneringer såsom EM.

Ved at tage ud og se en kamp i selskab med andre får man en betagende følelse af kampånd og fællesskab.

Er man i rum med en skare af mennesker der er tilhængere af samme fodboldhold, så vil man uden tvivl opleve en fællesskabsfølelse, der er svær at hamle op med.

Giv dig selv den fornøjelse at se én enkelt kamp eller to i selskab med andre på en bar eller på en storskærm i det fri.

Hvad enten man vælger at følge med hjemme fra stuen, på en bar eller i selve Parken, så vil 2020 uden tvivl være et år, hvor ordet ’fodbold’ vil være på alles læber.

 

Anbefalet til dig