22-årig blev jagtet af bandemedlemmer i SuperBrugsen - så tager sagen en yderst ubehagelig drejning

14/09/2023

Jesper Bengtson

Arkivfoto: Shutterstock
Dramaet foregik foran flere sagesløse kunder.

Mest læste i dag

En jagt, der involverede unge bandemedlemmer, endte på den mest chokerende og uretfærdige måde, da knive pludselig blev trukket midt i butikken.

Medarbejderne og kunder i de danske dagligvarebutikker er hver dag vidne til lidt af hvert.

Det kan enten være gode episoder, der sætter et smil på medarbejdernes læber, men af og til udsættes de også for bedrageri eller direkte voldsomme episoder.

Tidligere i år tog en vild jagt en yderst ubehagelig drejning, da et par unge medlemmer fra banden LTF var efter et 22-årigt medlem af en anden bande.

Det skriver Den Korte Avis.

Den 22-årige havde søgt ind i SuperBrugsen på Nørrebrogade i København, men det fredede han ikke for bandemedlemmernes brutale behandling

Midt i forretningen blev der trukket knive, da gruppen fik fat i den unge mand imellem forretningens kunder.

Der blev givet 15 knivstik til den 22-årige mand, der kort derefter blev kørt til hospitalet med et hjertestop, hvor han med nød og næppe slap med livet i behold.

Men det stopper ikke her. Til trods for at bandemedlemmerne egentlig blot var ude efter den 22-årige, så var der en sagesløs kunde, der på tragisk vis også blev stukket i maven.

Vedkommende blev ligesom den 22-årige hastet til hospitalet, da leveren og en blodåre var blevet beskadiget af det ene knivstik.

I sagen blev seks unge tiltalt i alderen 16-20 år.

Anbefalet til dig