22-årig sprang ud fra 8. sal: Og fortryder det ikke et sekund

15/9/20 10:00

Christian Granhøj Skouboe

Sådan ser den 22-årige ud i dag. Foto: GoFundMe
Der var ikke andet at gøre, så hun sprang ud over altanen.

En 22-årig kvinde endte med at brække både sin ryg og nakke, da hun kastede sig ud fra en altan på 8. sal. Kort inden det drastiske fald ringede hun til sin far. Her bad 22-årige Georgia Brodrick panikslagen sin far om at redde sig, da hendes kæreste var gået amok. Det fortæller The Mirror. 

Til sidst var hun så bange for, hvad kæreste kunne finde på, at den unge kvinde traf en resolut beslutning. Istedet for at vente, kastede hun sig ud fra 8. sal og styrtede ned i uvisheden. Hun ramte ned i et hegn, hvorefter hendes krop dumpede ned i en grøft. Brodrick brækkede både sin hals, ryg, ben og hemdes ene arm blev delvist amputeret. 

Kun 10 procents chance for at overleve

Forbipasserende var heldigvis hurtige til at få alarmeret alarmcentralen, da de så den 22-årige komme faldene ned fra himlen. Hun blev hurtigt bragt til The Alfred Hospital, der er et af den australsk by Melbournes mest velrenommerede hospitaler. Lægerne lagde hende straks i et kunstigt koma og foretog en nødoperation. Hun endte med at være bevidstløs i syv dage. 

Hun var på afdelingen i tre uger, og nu er der en risiko for, at hun aldrig kommer til at gå igen. Alligevel mener kvinden, at det var det hele værd, så hun slap væk fra den kæreste, der havde tugtet hende gennem en længere periode. 

Før hendes fald fra 8. sal. Foto: Facebook.com

Før hendes fald fra 8. sal. Foto: Facebook.com

Georgia Brodrick fortæller, at hun ikke var klar over, hvor manipulerende hendes kæreste egentlig var. Det på trods af, at hendes familie bad hende om at forlade ham. Hun hævdede dog, at han ville blokere døren til deres lejlighed, hvis hun forsøgte at forlade ham.

”Min familie forsøgte at advare mig, fordi de kunne gennemskue hans manipulation, så han talte dem konstant ned og beskyldte dem for min usikkerhed," siger hun, inden hun fortsætter: "Han fik mig til at føle, at han var den eneste person, der virkelig elskede mig ... Jeg er i sikkerhed med min familie, og jeg får den hjælp, jeg har brug for."

Nu er hun i gang med genoptræningensfasen, fortæller hun. Georgia Brodrick håber at kunne gå til jul, men hun ved endnu ikke, om hun nogensinde vil være i stand til at bevæge sig eller bruge sin arm igen.